Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Akumulator to bym kupował osobiście w miejscu gdzie ich sporo sprzedają i z gwarancją na 3 lata.

jak go w czasie gwarancji trafi to w takim punkcie sprawdzą i możesz dochodzić gwarancji, a jak się pomyliłeś i aku jest dobry to nic Cię nie kosztuje i go do auta na nowo wkładasz , a wysyłkowo ?

A jak już na wysyłkowo się zdecydujesz brać co niby najlepsze i się modlić aby to nie była podróbka .

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano

Warto też rozważyć zakup coś z serii Centra Futura. W kilku samochodach taki miałem i mam do dziś.

Jeszcze mnie nigdy nie zawiódł.

Oczywiście 3 lata gwarancji plus dodatkowo 2 lata assistance.

Nie wiem jak się plasuje cenowo ale podejrzewam, że nie są to jakieś kosmiczne różnice cenowe.

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Max do 190mm

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano
Nigdy więcej nie kupie aku z allegro . Wydałem blisko 500 PLN za Varte ,a po roku wywaliłem na złom . Pewnie z 5 lat stała w jakimś nie ogrzewanym magazynie zanim do mnie trafiła .
Opublikowano

Kilka tygodni temu kupiłem właśnie takiego Boscha jak podałeś w linku. W dwóch innych samochodach w domu też mamy takie akumulatory i wszystko jest ok. Osobiście brałbym tańszy bo oprócz tego, że będziesz miał świadomość, że masz droższy akumulator różnicy to totalnie żadnej nie zrobi. Nawiasem mówiąc z tego co pamiętam znalazłem tego Boscha chyba jeszcze trochę taniej niż na aukcji co podałeś.

Pozdrawiam.

Opublikowano
Ja polecam centry z ich strony internetowej nie leżą po 3 lata w sklepach koszt ok 360zł 3 do 4 lat gwarancji i pakiet Assistance dodatkowo. :)