Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano (edytowane)

Ponieważ ciężko jest zebrać grono postanowiłem rozszeżyć zasięg :D

Odświeżę temat, może zorganizujemy spota Podkarpackiego albo Południowo-Wschodniego jak kto woli , ustalmy jakiś termin odległy aby wszystkim pasowało,

miejsce do omówienia w zależności od pory dnia i pogody , może warto byłoby się forumowo zintegrować tym bardziej że zapowiadają się fajne imprezy forumowo-klubowe w tym roku :D

Edytowane przez Robi69
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Członkowie klubu
Opublikowano

Proponuje datę 15 luty sobota Rzeszów godz.16.00 .

Na temat miejscówki gdzie jest pusty parking w sobotę o tej porze i budka z ciepłym napojem niech się wypowiedzą miejscowi :D

No i warto listę zrobić :D , km to nie problem :D

1.Robi69 (86 km do spotu)

• 2 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano

No niestety na "końcu świata" gdzie diabeł mówi dobranoc większość popyla autami dla "narodu" ,

dlatego tak trudno zebrać "wybrańców" jedynie słusznej marki :D

Ale za to mamy dzikie tereny z zaje..bistymi drogami i winklami na codzień o których inni mogą tylko pomarzyć :D

• Główni Moderatorzy
Opublikowano
To bedzie ten spot czy nie ??
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Na razie mało chętnych na 100% , jak komuś termin nie pasuje zaproponujmy inny

PROPONUJE NOWY TERMIN 1-2 MARCA (SOBOTA LUB NIEDZIELA DO WYBORU)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Bo tak na prawdę nie ma wielu na tym forum z Podkarpacia , popatrz na liczbę postów i zrozumiesz dlaczego tak jest :D
Opublikowano
Panowie już wiosna , może wreszcie uda nam się skombinować jakiś spocik np. końcem kwietnia ? Co wy na to? Rzeczywiście na forum nie ma nas dużo z podkarpacia, musimy znaleźć chyba też inny sposób komunikowania się, może jakaś grupa na fcbk? Było by o wiele łatwiej :roll:
  • Członkowie klubu
Opublikowano

Może któryś dzień z weekendu majowego , pierwszy albo ostatni np. czyli 1 maja (czwartek) albo 4 maja (niedziela) :D

Do rozważenia :D

Tylko kto się zgłosi musi być na 100% bo inaczej o kant du.py wszystko rozbić :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja jestem z Rzeszowa, także mógł bym wpaść na zlota :wink:

Ale na week majowy znowu jadę do KRK, także z tym u mnie lipa :roll:

W Rzeszowie dość sporo ludzi zbiera się z forum BMW-sport, ale ostatnio też nudą tam wieje.

Najlepsze miejsca do spotkań to w razie niepogody podziemny parking Millenium Hall, poziomowy Plazy, lub na galerii Rzeszowskiej, czyli dawny Hotel Rzeszów.

Przy dobrej pogodzie najlepiej na Podpromiu, lub na nowym parkingu przy błoniach koło katedry :wink:

Wszelakie gastro punkciki mamy blisko, także miejscówki bardzo rozsądne :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Dla mnie każdy week po majowym będzie ok, jestem w stanie się przystosować :wink:

Byle było nas więcej niż dwóch :mrgreen:

• Członkowie klubu
Opublikowano
Proponuje 25 MAJA niedziela i zrobić liste na 100% , termin odległy , każdy może zaplanowć, może się uda :D
Opublikowano

1. Robi69

2. Shadow69

3. Domiss e36

4...

Termin ok :D \

Conajmniej myśle ze wyrobie z wymianą progów i ogolnym podpicowaniem autka :D

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Mam paru kumpli z BMW-sport, w razie czego chętnie się przyłączą, tylko żeby wcześniej dać znać co i jak :wink:

Zawsze to była by większa paczka i zlot na więcej jak 3-4 auta :mrgreen:

Także jakby coś, nie jesteśmy sami :wink:

Opublikowano

witam

jestem ze sporta, gdzie jako pierwszy wspomniałem o spotach i tak się to zaczęło

na pewno kilka samochodów będzie, a jak nie to trzeba puścić plotkę że ma być m6 i jak już doświadczenie pokazało będą wszyscy stali + kilka nowych :D

jak ktoś ma ochotę to może poszukać zdjęć (nie ma ich za dużo)

http://www.bmw-sport.pl/viewtopic.php?f=13&t=75768&start=3760

• 2 tygodnie później...