Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Ma ktoś screen ogłoszenia ? :mrgreen:
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Ma ktoś screen ogłoszenia ? :mrgreen:

tu masz linka ze starym ogłoszeniem jeszcze z ceną tak jak wyżej pisałem 43tys zł -> http://allegro.pl/bmw-e90-lci-m-look-11-2009-37-tys-km-zamiana-i3636343880.html

To nie jest te same auto.

EDIT

Hahaha a moze i jest nie zobaczylem do teraz ze nawet w ogloszeniu zdjecia sa z dwoch innych samochodow:), jeden ma navi drugi nie hahahahaha masakra, inna stacyjka itd SZOK !

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ze zdjec cud, miod, malina nic tylko brac, cena tez promocyjna no ale przeciez swieta ida i ludzie maja dobre serce ..
Krzysztof
Opublikowano
To nie jest te same auto.

EDIT

Hahaha a moze i jest nie zobaczylem do teraz ze nawet w ogloszeniu zdjecia sa z dwoch innych samochodow:), jeden ma navi drugi nie hahahahaha masakra, inna stacyjka itd SZOK !

jak nie to samo jak to samo nie pisz głupot...

w ogłoszeniu ten ktoś umieścił e90 i e60 dlatego są różne stacyjki deska itd

Prosze Cie, naucz sie czytac bo widze ze jestes na tym forum takim "przypierdalaczem". Zrobilem chyba edit i napisalem cos, jakbys spojrzal na pierwsze zdjecia to tez bys powiedzial ze nie te auto bo w tym ktore dalem jakos glowne ogloszenie to navi nie bylo np, a w tym linku co podal ktos ze te samo auto juz navi jest itd, ale przyjrzalem sie bardziej i zobaczylem ze ogolnie w ogloszeniu ktore ktos podal zdjecia sa 2 samochodow :D

Opublikowano
Teraz sprzedaje KOMIS AUT bo oni nie musza wiedziec co im wlasciciel dał;) sprytnie rozwiazal sytuacje.
Opublikowano
warto moze utrwalic numer rejestracyjny PO 110WA - moze ktos bedzie szukal info po numerze ;) Niezle ma ten Ramon Limuzyny :shock:
Opublikowano
a nie chce mi się wierzyć ze to wszystko co stoi na allegro/otomoto to same padła.

Try to belive. 95% to padła.

Rozwin myśl, chciałbym sie dowiedzieć co według Ciebie jest padlem, tak czysto teoretycznie bo moje auto tez stało na Allegro, chce wiedzieć czy zalicza sie do 5 czy 95%

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Napisałem do gościa, że ma bombę a nie auto.

odpisał:

"trudno - ja do budowy auta nie przyłożyłem ręki .

Mam miernik , udostępniam diagnostykę , wysyłam nr vin nikogo nie namawiam , myślę że nie dokońca jest prawdą opinia wyśmiewająca auto . Każdy klubowicz czuję się mocny wykpiwając aby uniknąć krytyki samego siebie .

nie miałem świadomości uszkodzeń tego auta lecz skoro wygląda tak jak wygląda teraz i pracuje super myślę że nowy nabywca świadomy tego że kupuje tanio auto z przeszłością będzie jak facet żeniący się z kobietą będącą kiedyś dziwką . "

Opublikowano (edytowane)
uwielbiam handlarzy z zadatkami na poetów/myślicieli :) któregoś razu jak powiedziałem Panu w komisie, że jego auto na placu jest powypadkowe, odpowiedział mi " no i co z tego? jak ma Pan popsute zęby to pan usuwa czy leczy i dalej ich używa?" :D Edytowane przez mes..
http://images69.fotosik.pl/527/fc8157997e792cbc.jpg
Opublikowano
uwielbiam handlarzy z zadatkami na poetów :) któregoś razu jak powiedziałem Panu w komisie, że jego auto na placu jest powypadkowe, odpowiedział mi " no i co z tego? jak ma Pan popsuty ząb to pan usuwa czy leczy i dalej ich używa?" :D

ooo, to nie był poeta. To filozof.

M.i.k.l.i.k.
Opublikowano

Jak czytam, że to taka wielka rzeźba i szacunek dla blacharza to się zastanawiam na jakim świecie żyjecie.

Tak się wstawia cały tył i to w ...USA