Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W tym tygodniu spotkała mnie nie miła niespodzianka, otóż... mówiąc krótko jakieś gnoje dobrały mi się do auta. Zniszczony zamek, zniszczona - zablokowana stacyjka.... radio nie ruszone, auto miało odjechać - jak stwierdził gośc który naprawiał mi stacyjkę.

Uznał także, że gnoje wiedzieli co robią, a także, że byli odpowiednio przygotowani. Zatrzymało ich .... ;) ale szkód narobili.

A zatem przestrzegam wszystkich z Dąbrowy Górniczej i okolic, aby uważali na swoje BMW, bo krążą gnoje odpowiednio "uzbrojeni" z nastawieniem na naszą markę.

Mój świeżo zakupiony TDS jest na szczęście nadal w moich rękach, ale uwierzcie mi, nogi mi dalej miękną na myśl co się mogło stać.

Pozdrawiam

PawełM
Opublikowano

Do mojej się dobierali w podobny sposób, ale nie dali rady. To było w Zielonej Górze. :mad2:

Takie gnoje nie zwracali nawet uwagi, że jestem niepełnosprawny, w bagażu był mój wózek, na szczęście go nie zabrali, ale majtki, które kupiłem poprzedniego dnia- zaje...

Opublikowano
Ja parkuje pod blokiem i mi na razie tylko znaczki skrojili. :jawdrop:
Nie jeździj szybciej, niż lata twój anioł stróż
Opublikowano
mus102: w jakiej dzielnicy mieszkasz? Bo Rybnik to raczej spokojne miasto (ale to zalezy od dzielnicy)...
nie ma starych BMW, są tylko zaniedbane...
Opublikowano

Niestety na to nie ma rady :cry2: trzeba by spać w samochodzie albo parkować w dużym pokoju a i to nic pewnego :mad2:

Mojemu koledze z garażu wywlekli wyrywając drzwi :duh: oprócz tego wzięli ogórki konserwowe zapas na zime i kompoty a to się działo prawie w centrum Katowic :!:

Brak słów...

Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Też jestem ze Śląska... na szczęście Dąbrowa to Zagłębie :)

Tylko żartuję, bo się zaraz ktoś odezwie :)

Patrzcie, co kradną... stare E34! Dla mnie to masakra, przecież takie auta to tylko na części chyba idą, no bo chyba nie do sprzedaży...

Moją trzymam na strzeżonym.

Kai
Opublikowano

Ja pod domem i na miescie w ciagu dnia , ale zazwyczaj na platnych dobrze widocznych miejscach/parkingach.

Ale nawet parkowanie pod domem na dobrze oswietlonym podworku (ze 3 metry od drogi) nie odstrasza zlodzieja :evil:

Ze dwa lata temu probowali podprowadzic felgi z auta ojca (dosyc atrakcyjne 17' z Omegi C) zaslaniajac lampy na podworku czarnymi workami na smieci :duh: , naszczescie byly orginalne sruby zabezpieczajace :mrgreen: , a raz wywalili szybe w innym aucie i wzieli... otworzyli schowki (wzieli drobne) i nic, nawet radia nie ruszali , bo pewnie nie widzieli jak taka oslone otworzyc (Renault Laguna III) :mrgreen:

Ogolnie bezczelnosc i czasami glupota jakis obszczymorkow , ktorzy wywalaj szybe zeby skroic komus pare zlotych na flaszke nie zna granic :evil: :mad2:

Opublikowano

a ja mieszkam na wsi.auta nie zamykam ,radio w środku.nieraz jak mi się zapomni to stoi przez tydzień otwarte :norty:

p.s. ale czuje że po tym moim poście będę musiał zamykać bo ktoś to przeczyta i przyjedzie w nocy :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

klepało ale przestało!!!
Opublikowano

Ja miałem juz dwa włamy do sowjej E34 przy czym ostatnij teraz (koło 2 tyg. temu włąsnie w Dąbrowie Górniczej qq) i zabrali mi pamel za 40 PLN od radia wartego 120 PLN dodatkowo zbili szybę boczną głazem z kamionki 10cio kilowym i porysowali mi tą listwę chromową przy szybie, radio też próbowali wytargać ale zamiast złapać (wsunąć palec) do dziury kasetwoej i pociągnąć gdyż nie było wogóle zamocowane a jedynie wsunięte to te Wafle podważali z góry i z boku i na dodatek mi tapicerkę uszkodzili w około a radia i nie wyjeli - ech co to za NIEMOTY to qq nie wiem.

Dodam ze w aucie wtedy miałem dokumenty z kasą w bocznej kieszeni drzwi :duh: (zapomniałem :duh: ) plecak na tylnym siedzieniu i kupę rzeczy w showku - nic nie zabrali - mam nadzieje ze to kiedyś przeczytają i ze to ja z nich LEje ostro a nie oni ze mnie. :mrgreen: :mrgreen: - gratulacje chłopaki qq gratulacje.

http://img221.imageshack.us/img221/9561/bmw9bq.jpg
Opublikowano

Mieszkam w Wałczu porkuje pod blokiem .Dotąd 2 próby włamania.Rezultat:

uszkodzony centarl po stronie kierowcy

brak zaślepek w miejscu halogenów

za 1 razem włączył sie alarm i uciekli za 2 razem nic nie słyszałem.

Przykra sprawa.

BMW 525i od 340 dni---------wcześniej e23, 732i--------- tylko automat!
Opublikowano
mi kiedys w nocy halogena z auta wykrecili (bmw), wklady ukradli (omega), kolpaki sciagneli (mb) i radio ukradli (r19)... jak tylko otworzyli parking strzezony, od razu sie tam zaparkowalem...