Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Najnowsza Mapa BMW Navigation DVD Road Map Europe Business 2014.

compatible: E60, E61, E63, E64, E81, E82, E87, E88, E90, E91, E92, E93.

DVD 1:

Andorra, Belgien, Dänemark, Deutschland, Finnland, Frankreich, Gibraltar, Griechenland, Großbritannien, Irland, Italien, Lichtenstein, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Norwegen, Österreich, Portugal (inkl. Madeira), San Marino,

Schweden, Schweiz, Slowakei, Spanien (inkl. Kanaren), Tschechien, Vatikanstadt

DVD 2 :

Dänemark, Deutschland, Finnland, Griechenland, Italien, Kroatien, Liechtenstein, Norwegen, Österreich, Polen, San Marino, Schweden, Schweiz, Slowakei, Slowenien, Tschechischen, Ungarn, Vatikanstadt

http://chomikuj.pl/matimisztal/BMW+Navigation/BMW+Navigation+2014/BMW+Update+DVD+Road+Map+Europe+Business+2014

Jeszcze w trakcie uploadu ale do wieczora powinna być cała.

Pozdrawiam,

Mateusz

Najnowsze Mapy do Nawigacji 2014

http://chomikuj.pl/MapyNaviBMW

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Nie płacisz za każdy, kupujesz 9GB za 8 zeta i ciągniesz.

Potwierdzam że działa (przynajmniej DVD2), we Wrocławiu wreszcie jest kawałek wschodniej obwodnicy, w okolicach Warszawy wyglada jakby A2 była już dobrze dociągnięta.

Kiedy będzie dostępne DVD1?

Opublikowano
mozna to sciagnac skads inand niz z chomika. nie bede placil za kazdy plik

Zawsze mozesz pojsc do salonu i kupic oryginalna wersje za 1,000 zlotych. Typowy Polak - daja mu na tacy i jeszcze narzeka. Najlepiej, zeby ktos ci wypalil plyte i wlozyl do napedu, prawda?

Chcialbym jeszcze zauwazyc inna rzecz - kiedys, kiedys byla mowa, ze obraz nalezy wypalac na +R. Potwierdzam, ze na -R rowniez dziala:)

Dzieki za obraz:)

Opublikowano
Witam mam bmw e60 z 2004 roku tak jak i mape czy potrzebuje wgrać pierw dvd1 by normalnie dziala dvd2 z gory dzieki za odp
Opublikowano
mozna to sciagnac skads inand niz z chomika. nie bede placil za kazdy plik

Zawsze mozesz pojsc do salonu i kupic oryginalna wersje za 1,000 zlotych. Typowy Polak - daja mu na tacy i jeszcze narzeka. Najlepiej, zeby ktos ci wypalil plyte i wlozyl do napedu, prawda?

Chcialbym jeszcze zauwazyc inna rzecz - kiedys, kiedys byla mowa, ze obraz nalezy wypalac na +R. Potwierdzam, ze na -R rowniez dziala:)

Dzieki za obraz:)

Nikt tutaj nie żałuje 8 złotych, tylko wkurzające jest to, że ktoś próbuje na tym zarobić (chociażby punktami na chomiku) gdzie mapę pobrał z gpsunderground! Dokładnie tam dzień wcześniej pojawił się obraz z wieloma innymi odnośnikami do bezpłatnego i bezkontowego ściągnięcia, o czym cisza na forum...

Także Veene2 jeżeli szukasz typowego Polaka to masz go jak na tacy, nawet odnośnikiem do jego chomika :D

Opublikowano

Masz wybór nikt cię do niczego nie zmusza. Pobierasz skąd ci się podoba.

Ale zauważ jeden fakt, iż pobranie mapki z darmowych serwerów zajmuje ci tydzień i musisz się z tym pierdzielić, a tak płacisz za transfer i masz po godzince całą mapkę.

Po za tym ja też zapłaciłem za transfer z "niby"darmowych serwerów aby udostępnić mapkę na chomiku. Także zawsze jest wybór.

Pozdrawiam,

Mateusz

Najnowsze Mapy do Nawigacji 2014

http://chomikuj.pl/MapyNaviBMW

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano
panowie zwracam honor nie wiedzialem ze mozna wykupic transfer. myslalem ze bede musial zaplacic 3 zl za kazdy z 35 plikow

Z3 Coupe jest

Z4 Coupe jest

Opublikowano

Sciagnąłem wszystkie pliki z chomika, wypakowałem całość która zajmuje 3,35 GB po czym nagrałem na DVD+R = włożyłem w napęd i nie działa :cry: :cry: Wyskakuje napis po włożeniu płyty : Disc cannot be read. Nagrywałem najwolniejszą 4x5 540KB/s prędkością i najszybsza 16x 22 160KB/s. Żadna z płyt nie działa. Czy musi być inna płyta czy zle została nagrana lub zle skopiowane pliki ???

Dodam ze chce nawi z DVD 2 - z mapą polski.