Skocz do zawartości

E 34 do kiedy było produkowane ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

8)

Witam na "nowym" forum!

Tak ja w temacie, ale konkretnie do kiedy był produkowany model 535i z silnikiem M 30 :?:

Z góry dziękuje za odpowiedzi.

titto

rekin jest mój... po 10 latach ponownie :)
Opublikowano
  • Członkowie klubu

Witam

Z tego co wiem to 535i (R6, 211 KM) było produkowane do 1992 r. Później samochodem porównywalnym pod względem mocy i osiągów było 530i V8 218KM.

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

• 3 lata później...
Opublikowano

535i E34 ostatni raz zjechało z taśmy w 04/1993

Nie mylmy z E32 735, które zakonczyło pojawianie się w 07/1992 .

Opublikowano
  • Członkowie klubu
hej wejdź sobie na stronkę http://www.bmwmpowerclub.com.pl tam znajdziesz wszystko o BMW :D

No może lepiej nie wchodż :? :duh: chociaż to nie jest zabronione :8)

Krzysiek :mrgreen:

P.S. milczuk_90 a tu na naszym forum to mało jest informacji :?:

BMW Klub Polska

Opublikowano

nieno dużo, ale krzysiek 525tds, na przyszłość żeby sie nie trudzic to wejdzie na tą stronkę i szybciej znajdzie.

MACIEJ

Opublikowano

na tej stronie są niestety błędy i to powazne . Np w opisie modelu E38 , wersja z silnikiem M62 B35 nie jest w ogóle uwzględniona :roll:

728 pojawiło sie juz w 95 a nie 96 ...w E32 740 jest uwzgledniona od 93 a nie, tak jak powinna czyli od 92, 730 R6 znika w roku 94, a przeciez była jeszcze w 94 produkowana ( do 03/94) ...itp itd

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Widzisz - nie będę sie rozpisywał dokładnie co i jak - ale generalnie to klub z Torunia inaczej widzi "całość tematu" marki, ludzi, i innych spraw związanych z BMW-u. Jak bardzo chcesz to wyjasnię Ci to na priva - ale jak poczytasz nasze posty, pozaglądasz na inne działy - to sam sobie rozpiszesz różnice jakie dzielą nas od klubu Toruńskiego. Ale żeby być obiektywnym - i nie tylko krytykować - to jest tam kilka ciekawych rzeczy.

A-ha - milczuk_90 - wysłałem Ci pocztę na skrzynkę - poczytaj jest tam tez wyjasnienie Twoich kłopotów z autem.

Pozdro - Krzysiek :D

Edit by Admin:

Temat odgrzebany z przed 3 lat - chyba można zamknąć.

BMW Klub Polska

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.