Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, często się spotykam najczęściej w e36 ze w swiatlach kieronkow maja wsadzone smieszne zarowki. nawet jak auto stoji to wygląda jakby zarowka się palila, ma kolor niebieskawy. Jest to bardzo fajny efekt i zastanawiałem się nad wstawieniem takich do swojej e39. Tylko potrzebuje pomocy bo nie mam pojęcia co to za zarowki i gdzie je mogę znaleźć :oops:
Opublikowano
Miałem takie żarówki kiedyś w golfie. Ja kupiłem je kiedyś przypadkowo na orlenie bo jedno ze świateł mijania się przepaliła. Efekt był taki o jakim piszesz. Światła wyłączone a odbłyśnik był niebieski. Co do żarówek mniej więcej takie http://allegro.pl/h7-xenon-blue-12v-100w-zarowki-ksenon-efekt-6000k-i3451903895.html
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ciekawe jakby wstawił w reflektory te projektory co masz w drzwiach :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ec2Wze6.jpg
Opublikowano
Nie róbcie siary z jakimiś kombinowanymi żarówkami, chyba że w sobotnie wieczory wizytujecie pod wiejską remizą. W BMW wszelkie odstępstwa od oryginału strasznie wyglądają. Rozumiem jeszcze zimny kolor ringów lub podświetlenia tablicy z tyłu (choć mnie średnio przekonuje), ale kombinowanie z resztą rzeczy jest szkaradne.
Opublikowano
Nie no panowie pytam tylko z ciekawości bo nigdzie nie moglem znaleźć a zastanawialo mnie jak to działa :roll: dzięki za pomoc :cool2: a tak btw krys32 te projektorki tez ciekawa sprawa, masz 2szt tylko czy na wszystkich drzwiach 4? Ciekawie wygląda i zadko spotykane, jednym słowem oryginalny pomysl :handshake:
Opublikowano
We wszystkich 4 drzwiach (widać zresztą na zdjęciu), a pomysł nie mój tylko mojej kobiety (prezent na Święta Bożego Narodzenia i w tym jest zaje.bista bo wie, że jak Święta to prezent najlepszy dla mnie to coś do auta no i takie tam jeszcze... :lol: )
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
i takie tam jeszcze...

Flaszka?????

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS. Jeździsz??? Poka Autosana :mrgreen:

ec2Wze6.jpg
Opublikowano
i takie tam jeszcze...

Flaszka?????

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PS. Jeździsz??? Poka Autosana :mrgreen:

Raczej nie o flaszke mu chodziło :norty: :norty: Takie prezenty to my lubimy najbardziej haha :mrgreen:

• Moderatorzy
Opublikowano

Raz kiedyś jeszcze za czasów audi wrzuciłem mijania niebieskie H7, dobrze, że po miesiącu się przepaliły, bo ani to nie wyglądało, ani tym bardziej światła nie dawało. :duh:

A co do tych podświelanych kierunków na niebiesko czy niebieskich postojówek to straszne to jest na drodze, ostatnio miałem nieprzyjemność widzieć coś takiego w nocy. W pierszym momencie myśałem, że coś mi już obraz się rozjeżdza skoro taka dyskoteka na motocyklu i jakieś niebieskie refleksy na boki. Dopiero jak się zbliżył zobaczyłem, że to był golf z przepalonym światłem mijania i takimi właśnie dodatkami...

No ale cóż, trasa w sobotnia noc, koło remizy :mrgreen:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)

No widzialem :mrgreen:

**ujowy troche :D

Edytowane przez CICHY525
ec2Wze6.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Raczej nie o flaszke mu chodziło :norty: :norty: Takie prezenty to my lubimy najbardziej haha :mrgreen:

To nie prezent jest tylko obowiązek :mrgreen:

ec2Wze6.jpg