Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Calkowicie sie zgadzam ,drog u nas nie ma tylko jakies jebane klepowisko :mad2:

A moto nie da sie porownac do auta :cool2:

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Piekny samochod, gratuluje

Co do tego co pisał Mały - racja. Nawet nie mieszkając w Warszawie jestem tam co jakiś czas to F10 jest tam multum :shock: naprawde jak passatów. Na podlasiu u mnie, nawet w Białymstoku rzadko sa spotykane

Miałeś wypadek? Pomogę w uzyskaniu odszkodowania
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

A to KoKoS nie chce takiej sprzedac przypadkiem?

Dobry wybor !

Opublikowano

Graty Seba :cool2:

F10 fajne auto i twoje równie fajnie wyposażone jeśli jest tak jak piszesz (dotyczy mocy) to OK :wink:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wg mnie z tym silnikiem to takie usprawiedliwianie i tworzenie ideologii na siłę nie potrzebny, nie wykorzystuje mocy itd bzdury wcześniej jarałeś się mocą a teraz nagle zwolennik eco drivingu. Ja mam 370km i często mi mało a wcale się nie wściekam poprostu przyspieszenie daje przyjemność i mega radość z jazdy powodując uśmiech na twarzy a zapas mocy to też bezpieczeństwo przy wyprzedzaniu. Wyposarzenie i komfort znudzą się po miesiącu. Trzeba poprostu szczerze przyznać chciałeś nowsze auto ale ze względu na ustalony budżet nie starczyło na porządny silnik bo to min +50-70tyś i zmiana była jak dla mnie trochę na siłe ale mam nadzieje że będziesz zadowolony.

Nie ma co siać propagandy,że 535i i 535d są zbędne a 520d idealne bo widać było po autach jakich szukałeś,że chciał byś 535 ale były poza ustalonym budżetem przeznaczonym na auto.

Pozdrawiam i życze radości z jazdy

Opublikowano

Super Nowa Fura i chce zaznaczyc moja zazdrosc wygladem.

Za to zgodze sie z Malym, po 335D bedzie ci bardzoooo brakowalo mocy.

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
Według mnie F10 w pakiecie M jest piękne. Wyposażenie za....ste... Niestety na dłuższą metę będzie Ci brakować... silnika. No chyba że uzywałeś 335 do,, rajdów o kropelce'' jak kolega czerwony.

Dziękuję za rajdy o kropelce :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
Sorry, nie chciałem urazić. Ja po prostu nie rozumiem jak możesz mieć takie osiągi pod nogą, a jadąc w trasę starasz się,żeby jak najmniej spalić. W 5 lirowej benzynie ok ale 335d i tak mało pali (jadąc naprawdę żwawo). Sorry za off.
Opublikowano

wrzuc jakies foty nie wierze ze auto jest upierdzielone jak koparka po tygodniu robot

daway jakies foty !!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano
Wg mnie z tym silnikiem to takie usprawiedliwianie i tworzenie ideologii na siłę nie potrzebny, nie wykorzystuje mocy itd bzdury wcześniej jarałeś się mocą a teraz nagle zwolennik eco drivingu. Ja mam 370km i często mi mało a wcale się nie wściekam poprostu przyspieszenie daje przyjemność i mega radość z jazdy powodując uśmiech na twarzy a zapas mocy to też bezpieczeństwo przy wyprzedzaniu. Wyposarzenie i komfort znudzą się po miesiącu. Trzeba poprostu szczerze przyznać chciałeś nowsze auto ale ze względu na ustalony budżet nie starczyło na porządny silnik bo to min +50-70tyś i zmiana była jak dla mnie trochę na siłe ale mam nadzieje że będziesz zadowolony.

Nie ma co siać propagandy,że 535i i 535d są zbędne a 520d idealne bo widać było po autach jakich szukałeś,że chciał byś 535 ale były poza ustalonym budżetem przeznaczonym na auto.

Pozdrawiam i życze radości z jazdy

Nie masz racji no ale ok. Nie wiem dlaczego tak bardzo mocno próbujesz mi wmówić co mną kierowało i jakie były powody takiego zakupu :roll:

Skąd możesz to wiedzieć?

Budżet spokojnie wystarczał na 530d.

535d już nie ale 530d i 535i tak.

Raz, że mam F25 2.0xD i jestem zadowolony z tego silnika.

Po prostu nie potrzebuje wiekszego motoru.

Jasne - nie obrazilbym się gdyby pod maską siedziało 300KM ale znam siebie i wiem, że nie czesto bym je wykorzystywal. A w 335d jeździłem cholernie zachowawczo. Nigdy nie upalałem, bardzo rzadko gaz do dechy.

Koniec rozważań :)

http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano
W takim razie dobry wybór. Skoro itak nie wykorzystujesz potencjału większego silnika, to n47 wystarcza do normalnej, sprawnej jazdy. A poza tym jak masz motocykl to już zupełnie inna sprawa. Jest się czym nacieszyć :D
Opublikowano
Seba...ale Ty przecież nie masz już motocykla :8)
Back to the roots...
Opublikowano
Seba...ale Ty przecież nie masz już motocykla :8)

Jaka tu jest jawna inwigilacja :D

Nic człowieku zrobić nie możesz bo wszystko o tobie wiedzą :P

Rzeczywiście ostatnio sprzedałem Yamahę ale wiesz Michał...

Ciepło się niedługo zrobi a i jakiś plan już jest :) :wink:

Opublikowano
zamienił stryjek... chyba jest najlepszym podsumowaniem :) szerokości i uważaj, prędkość zabija!

Ja tak bynajmniej nie uważam.

Za szerokość dziękuję :wink:

Opublikowano

po 1.czas już zmienić sobie fure w profilu :roll:

po 2.nie śmiem Ci do garażu zaglądać,choć spodziewam się,że jakaś rakieta znajdzie się w obwodzie na lato :8)

po 3.wpisz no się waść na wiosennego krk spota,bo ruszyłem temat :cool2:

po 4.rozerwie mnie zaraz, jak nie zobaczę jakiś fot tego dzieła sztuki motoryzacyjnej :mad2:

Back to the roots...
Opublikowano

cos nie wierze w to ze jeszcze dzis auto jest brudne ....

wiec po raz 3 gdzie sa ku.... zdjecia heheh :mrgreen: :mrgreen:

albo daj link jak zalozyles galerie w innym dziale :>

Opublikowano
Sorry, nie chciałem urazić. Ja po prostu nie rozumiem jak możesz mieć takie osiągi pod nogą, a jadąc w trasę starasz się,żeby jak najmniej spalić. W 5 lirowej benzynie ok ale 335d i tak mało pali (jadąc naprawdę żwawo). Sorry za off.

Ale wcale się nie obraziłem a nawet uznałem to za zabawne, tak naprawdę nie starałem się jechać jak najoszczędniej tylko w miarę normalnie bez szaleństwa, nie wiem może jestem już za stary :D :wink:

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

za stary hahaha i Suzuki Hayabusa w garazu :>

plus 500 modyfikacji w 335d .... komu by sie chcialo na starosc :>

Opublikowano

Dokładnie:)

Mario ma fantazję.

Co do zdjęć to dopiero po weekendzie bo teraz mam od groma roboty a do tego skończył mi się transfer na photobucket i muszę zaczekać kilka dni.

Nowa galeria w dziale F10 będzie.

Jak założę to powiadomię tutaj a temat 335d pójdzie do zamknięcia albo przekażę go w ręce nowego właściciela.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nightsabes nie odbieraj moich komentarzy jako krytyki to bardziej obserwacja ale mam nadzieje,że się myle i z 2.0d będziesz zadowolony. Mając x3 jako alternatywe na codzień nie szukał bym nic innego poza m3. 520d to mega ładne i komfortowe auto ale emocji z jazdy w nim nie ma a skoro jest inne auto codzienne po co drugie do zwykłego przemieszczania z a do b :wink:

Ja kiedyś też zrobiłem błąd i kupiłem pierwszego w życiu diesla i to po m3 kupiłem 320d e92 bo strasznie spodobało mi się wizualnie. Zamulacz to nie był ale jednak brakowało emocji i ten dzwięk akurat r4 d ma okropny.

Mimo wszystko czekam na foty bo auto jest bardzo ładne.

Opublikowano
za stary hahaha i Suzuki Hayabusa w garazu :>

plus 500 modyfikacji w 335d .... komu by sie chcialo na starosc :>

Mariusz czasami mam dziwne pomysły jak na przykład rajd na kropelce :lol: :wink: a w tym roku będzie 40 lat mineło jak jeden dzień :D :wink:

Dokładnie:)

Mario ma fantazję.

Co do zdjęć to dopiero po weekendzie bo teraz mam od groma roboty a do tego skończył mi się transfer na photobucket i muszę zaczekać kilka dni.

Nowa galeria w dziale F10 będzie.

Jak założę to powiadomię tutaj a temat 335d pójdzie do zamknięcia albo przekażę go w ręce nowego właściciela.

Dzięki Seba trzeba sobie ta starość jakoś urozmaicić :D :wink:

Także czekamy na foty nowej fury :D :wink: :cool2:

Opublikowano
eeee miałeś ładniejszą kolego ... :) ale każdy ma swoje zdanie więc gratuluje i dużo przyjemności z jazdy, bo to najważniejsze :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Fajne auto :)

Ciesz się, wyglada swietnie, jeździ dobrze, wrażenie robi, jak należy. I życzę, abyś zawsze czuł satysfakcję z wyboru. Twoja fura ma odpowiadać Tobie, a nie reszcie piszących na forum ;)

Pozdrawiam, turlając się statecznie swoim f10!

m.

Sent from my iPad using Tapatalk

Pierwsze prawdziwe M, do tego kombi

(ex F10 520d; F10 535d; G11 LCI 740d; G05 M60i)