Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ori białe będą wyglądały lepiej, ale kwestia gustu :wink: jaki kolor auta?

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W tym ujęciu faktycznie wygląda nieźle, ale jak jechałem za takim to jakoś mi się to nie widziało :roll:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Według mnie też. Dzięki takim lampom tył auta jest optycznie spłaszczony i poszerzony. Jeśli lampy świecą tak jak w FL, czyli szeroko to już w ogóle bajka.
Opublikowano
Jak to mówią: "Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu nogi śmierdzą"... mi się podobają te pierwsze, tyle, że dymione
Opublikowano

A tak przy okazji jak wymieniałem te lampy to okazało się że jest tylko jedno gniazdo na żarówkę do przeciwmgielnych tylnych w lewej lampie.

W prawej lampie gniazdo to jest zaślepione. Też tak macie ? można dokupić takie gniazdo i pociągnąć kabel z lewej lampy tak aby obie strony świeciły przeciwmgielnie. Może w sobote sie tym zajme.

Opublikowano

Osobiście bardziej podobają mi się lampy które pokazał yoshimura01, ale to Tobie ma się podobać :)

Odnośnie przeciwmgielnych to większość samochodów ma je tylko po lewej stronie ;)

Opublikowano