Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To powiem wam Panowie, że sprawdzałem jeszcze raz dokładnie,i nie mam do czego go podłączyć. Moje poduszki są najwyraźniej, jakieś zamienniki i nie maja tych króćc-y na te wężyki podciśnienia...

Trudno zostanie zaślepione, i tez bezie :cool2:

Opublikowano
Kto co tu mota :?: Niedawiarki niech sobie odłączą którykolwiek wężyk z podciśnieniem to się przekanoją co za cyrk z autem będzie się dział, wężyk musi być zaslepiony , koniec kropka.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Nie chodzi o to, że ten wężyk ma czy nie ma być zaślepiony tylko o to, co napisaliście. Mianowicie, że podciśnienie nie ma nic wspólnego z hamulcami.

A to jest NIEPRAWDA.

ec2Wze6.jpg
  • 8 miesięcy temu...
Opublikowano
witamwszystkich jestem ty nowy i mam takie pytanie mam bmw e39 525 tds i nie mam pojecia gdzie ma byc podlaczony wezyk ze spodu kolektora co idzie gdzie on ma byc?
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
nic nie usowalem bo jestem tu dopiero od paru dni a powiedz mi kolego do czego kjest podpiety ten czerwono czarny wezyk co idzie pod silnik w bmw e39
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Poduszki będą źle pracować.Może trząchać.

Kurde mata TDSy to zróbta mu fotę co gdzie i jak idą te wężyki niech chłopina wie :mrgreen: .

Ja już pozapominałem, a foty powyrzucałem bo mi już do niczego nie były potrzebne.

PS.Prawdopodobnie w sobotę będzie u mnie Bad :D to chyba obfotografuje na lewo i prawo w najdrobniejszych szczegółach żeby mieć jakby co :mrgreen:

ec2Wze6.jpg