Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

3997b4as-960.jpg

Koszty duże ze względu na skórę . Zakodowanie nawigacji z f30 niema dużego problemu , wystarczy emulator .

Ta nawigacja jest jeszcze lepsza bo pochodzi z bmw f10 lub f11 a tam jest większy wyświetlacz zamiast 8.8 " jest 10,6".

Nawigacja NBT jest o tyle dobra że wszystko ma już w środku gps ,bluetooth i możliwość sparowania komórki aby udostępniać internet ,nie trzeba żadnego TCU .

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 199
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mógłby ktoś zorientowany w temacie napisać jakie części są potrzebnę do zaadoptowania nawigacji z f30.

Temat elektroniki jest mi kompletnie obcy, ale bardzo podoba mi się ten pomysł, za punkt wyjściowy przyjmijmy e9x bez navigacji, prosiłbym o listę części potrzebnych od A do Z, oraz kodowania, żeby ułożyć to sobie w głowie i w portfelu :D

http://imageshack.us/a/img809/1850/f526.jpg

e46 coupe "soft german" works i progress

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
A co myślicie o takim wynalazku?

http://s.aliexpress.com/vaau2eye

Wyświetlacz 8,8" wiec największy jaki znalazłem.

Lekki odkop, ale testował to ktoś? Da radę spasować to lepiej niż modele z pokrętłami?

Kupię komplet felg styling 270
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Szczerze jakoś dziwnie to wygląda. Jakby na siłę doklejone. Mi nie podchodzi, ale są róŻne gusta :wink:
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Fajne, szkoda że trzeba ciąć deskę i sprawa nieodwracalna w momencie jeżeli sprzęt okażę się niewypałem. W każdym razie chyba najlepsze rozwiązanie wizualnie poza doposażeniem w ori navigacje i chętnie zobaczyłbym na żywo :)
Opublikowano
No właśnie parametry średnie, a deskę trzeba ciąć. :wink:

No niby tak, mało ramu trochę, ale wygląda na filmikach że chodzi to całkiem sprawnie;

Tutaj u gościa w f32

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Panowie a montował ktoś radio na androidzie do auta z opcją HiFi? (Suby pod fotelami i wzmacniacz w bagażniku)
  • 1 rok później...
Opublikowano
Hej, właśnie ja zamontowalem, Androida, orginalnie mam suby pod fotelami i wzmacniacz w bagażniku, wszystko śmiga bez dodatkowych kombinacji, wpinasz tą wiazke co jest w zestawie i ładnie gra.
Opublikowano
Hej, właśnie ja zamontowalem, Androida, orginalnie mam suby pod fotelami i wzmacniacz w bagażniku, wszystko śmiga bez dodatkowych kombinacji, wpinasz tą wiazke co jest w zestawie i ładnie gra.

Jakie dokładnie radio montowałeś? Rozumiem, że w starym radiu miałeś zwykłe podłączenie a nie optyczne?

Opublikowano
Podbijam, daj znac, bo sie rozgladam za czyms takim wlasnie.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Witam. Mam pytanie do tych, którzy zamontowlai radio z androidem. Zmiana radia z business na professional pokazała duża różnicę w graniu. Czy ktoś wstawił radio z Android zamiast professional? Jaki efekt w muzyce?