Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie,czy podgrzewane fotele w e32 to standart czy opcja.

Auto jest z 07.89r bez podgrzewanych foteli, a z tego co słyszałem to przy pakiecie skórzanym powinny być grzane w standardzie,chyba że wychodziły takie ubogie wersje jak moja-brak nawet filtra przeciwpyłkowego.

Opublikowano

też mam e32 735iA 92 r

auto ma klimę,filtr przeciwpyłkowy :mrgreen:

ma też skóry ale nie mam grzenia ich :cry2:

do foteli idą jakieś kable-ale do czego nie wiem :?:

mam ręczną regulację foteli niestety

jak ktoś ma grzane fotele to jak się to włącza :?:

w jakich wersjach są takie fotele

Opublikowano
grzanie foteli włącza się przyciskiem znajdującym się z boku fotela od strony tunelu. a podgrzewanie tylnej kanapy włącza się przyciskami znajdującymi się na końcu tunelu obok zapalniczki
Opublikowano
Witam

Mam pytanie,czy podgrzewane fotele w e32 to standart czy opcja.

Auto jest z 07.89r bez podgrzewanych foteli, a z tego co słyszałem to przy pakiecie skórzanym powinny być grzane w standardzie,chyba że wychodziły takie ubogie wersje jak moja-brak nawet filtra przeciwpyłkowego.

były jak najbardziej skórzane fotele bez ogrzewania.

Seryjnie ogrzewanie foteli ( przód/ tył ) było tylko w 750iL HIGHLINE.

od 92 roku w opcji ogrzewanie tylniej kanapy miały wersje V8 i V12 , gdyż 730i R6 nigdy nie miało podgrzewania tylnej kanapy w opcji. 735i/L mogło miec podgrzewaną tylnią kanapę.

Opublikowano (edytowane)
KANAP - napisałem ,ze HIGHLINE miało seryjnie, w 750i/L trzeba było za ogrzewanie siedzonek dodatkowo dopłacic :8) Edytowane przez Frank
Opublikowano

nie chcę zaczynać nowego tematu ale problem tych foteli odczułem na początku zimy a że potem tyłem mi się chyba zachartował to nie myślałem o tym :lol:

Powiedzcie mi jak podłączyć wiązkę spod siedzenia w której są 3 piny. Mam e34 z wstawioną skórą ale nie mam wyprowadzonej instalacji w aucie a miło by było gdy się udało siedzonka wykorzystać :)

Tomek

Autoelektronika,

Gorzów Wielkopolski

automotiv.com.pl

Opublikowano
Poszukaj wiązki pod tapicerką na łączeniu przed nawiewami na nogi pod fotelami napewno powinieneś mieć tylko że jest schowana :D
www.klinika-bmw.pl
Opublikowano
moja tez ma skorzane siedzenia, klimatronik, filtr p\pylkowy, a tez nie mam grzanych siedzen czyli opcja

PAL GUME NIE DUSZE

BMW KLUB SZCZECIN