Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Znajomy w E39 ma rozkładane z tyłu a ja już nie - więc pewnie jakieś wersje mają a inne nie - trzeba patrzeć
http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg
Opublikowano
w e39 sedan opcja dodatkowa, część ma , częsć nie

loco

'08 530iA touring xdrive; '05 118iA; '04 F650GS Dakar

['05 325i touring; '91 325i touring; '90 318iA; '01 320td; '01 530iA touring; '00 525i; '97 523i; '95 525i touring; '90 318is; '85 320i]

Opublikowano
Ja w e36 nie mam rozkladanej kanapy - mam tylko rekaw na narty.

W każdym BMW jest to opcja dodatkowa.

Leczy bynajmniej dziwne jest to że masz rękaw na narty a siedzenia na stałe.

www.bmw-uzywane.com

http://img115.imageshack.us/img115/7632/88263882bl9cn0.jpg

M3 3.0 E36 '95 Turbo - okolice 500 KM

Opublikowano
Jest to pomyslane tak głupio ze jak bym chcial przewozic tam narty (pomijajac ze przepisy tego zabraniaja) to musze po prostu wymontowac tylne oparcie i jechac we dwie osoby :duh:
Opublikowano
Jest to pomyslane tak głupio ze jak bym chcial przewozic tam narty (pomijajac ze przepisy tego zabraniaja) to musze po prostu wymontowac tylne oparcie i jechac we dwie osoby :duh:

Jeżeli masz rękaw na narty to powinieneś mieć rozpinane oparcie na środku (zamek lub rzepy ) i wtedy wkładasz narty od bagażnika w ten rekaw i sięgają ci prawie do podłokietnika i przepisy raczej nie zabraniają takiego przewozu (bo niby czemu???)

Opublikowano

Juz w czesci krajow na zachodzie europy nie wolno wozic nart w worku tylko w boksie czy tez na bagazniku dachowym - u nas jeszcze sie bardzo nie czepiaja bo chyba nikt tego jeszcze nie sprecyzował :?: (ale ze jestesmy w unii predzej czy pozniej ktos to zrobi)- dlaczego nie wolno - pewnie ze wzgledu na bezpieczenstwo kierowcy i pasazerow.

Jesli chodzi o zapiecie albo rzepy to nic takiego nie mam - podłokietnika niestety tez nie :cry2: - poza tym wydaje mi sie ze mam oryginalna tapicerke wiec rozwiazanie tego rekawa w moim egzemplarzu jest mocno zastanawiajace :) .

Opublikowano
Ja w e36 nie mam rozkladanej kanapy - mam tylko rekaw na narty.

W każdym BMW jest to opcja dodatkowa.

Leczy bynajmniej dziwne jest to że masz rękaw na narty a siedzenia na stałe.

u rodzicow w bmw e34 s siedzenia rozkladane, a u mojej zony jest tylko rekaw...