Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Prędkość maksymalna:

520iA 226 km/h

520dA 225 km/h

528ix 246 km/h

528iA 250 km/h

dane z bmw.pl

hej

Ktoś na forum pisał ze kupił 520d a x1 28i wolniej jechał

BTW. przy 225km/h spokojnie brzoze przecinam

Hmmmm
  • 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 139
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Tak. Sophisto grey plus dakota ostryga/czarny dół, jesion. Headup, szyberdach, aktywny temp, 18" (zima), aktywne zawieszenie. Dokupiłem 19" v 366, 3 rok gwarancji i BSI 100000/5 lat i dostałem trochę dodatków (box dachowy, belki itp.).
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No to ile za takie cudo bo konfiguracja zacna jest :cool2: Teraz jak lifting zaprezentowany to pewnie i oferty na "stare" dobre sie zrobily...
Opublikowano

Masz bardzo dobre wyposażenie, ale mimo to, myśle ze mogłeś wiecej wynegocjować, tym bardziej ze zaraz jest lift i bedą rozdawać półdarmo.

Znajomy chciał kupić x5, od września jest nowy model - teraz są wyprzedaże 30-35% od cennika

Hmmmm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
A moim zdaniem to swietna cena. Przeciez to 115k mniej oznacza prawie 40% taniej od katalogu! Pozostaje jedynie pogratulowac i zyczyc przyjemnej jazdy!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Również uważam że to świetna cena za 525xd i gratuluje zakupu dobrze wyposażonego modelu :cool2:
Opublikowano (edytowane)
A moim zdaniem to swietna cena. Przeciez to 115k mniej oznacza prawie 40% taniej od katalogu! Pozostaje jedynie pogratulowac i zyczyc przyjemnej jazdy!

:cool2:

Edytowane przez chemik2000
Opublikowano
Dzięki za miłe słowa. Jeździ się fantastycznie i to jest dla mnie najważniejsze. Sam nie wiem co mi się podoba najbardziej :) Z elektronicznych gadżetów to chyba headup, a jeśli chodzi o jazdę to tryb Sport (zmiana na Comfort + jest dla mnie niezauważalna). We wnętrzu różnicę robią fotele komfortowe, dzieci natomiast uwielbiają szyberdach. Żona nie widzi różnicy między starym i nowym :mad2: Teraz tylko sprzedać e60...
Opublikowano
Świetna konfiguracja i dobra cena. Ostryga i jesion wymiatają :-)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Gratuluje zakupu F10 i radości z tym związanej :D . Życzę udanej eksploatacji, może zalozysz galerie, obejrzymy.
Opublikowano
Dzięki za miłe słowa. Jeździ się fantastycznie i to jest dla mnie najważniejsze. Sam nie wiem co mi się podoba najbardziej :) Z elektronicznych gadżetów to chyba headup, a jeśli chodzi o jazdę to tryb Sport (zmiana na Comfort + jest dla mnie niezauważalna). We wnętrzu różnicę robią fotele komfortowe, dzieci natomiast uwielbiają szyberdach. Żona nie widzi różnicy między starym i nowym :mad2: Teraz tylko sprzedać e60...

Spoko, moją żona też nie widzi różnicy po zmianie z e60. Jakbyś jej nie powiedział, pewnie by niezauważyła :norty:

Miałem ostatnio okazje pośmigać ferrari california, moja lepsza połowa powiedziała, ze woli zostać napić sie kawy, niż pojeździć :? W sumie to i dobrze wyszło, nie musiałem emerycko jechać :wink:

Hmmmm
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To koniecznie napisz jakie wrażenia po Ferrari