Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Opublikowano
Mimo że mniej jeździłem to mało co dzisiaj kubek mi z rąk nie wypadł a wydawało mi się że dobrze go trzymam :)
Opublikowano
  • Zarejestrowani
Opublikowano

Było super. No i ledwo się utrzymałem przed Beduinem ;) - wszystko dzięki jego spóźnionemu startowi (gdyby nie to, to pewnie byśmy dojechali w kolejności startu) :D A Szatyn (jak już mu gumy zaczęły kleić) był poza zasięgiem :)

Słuchajcie a co Wy na to, żeby następnym razem pobawić się na torze własnymi autami (http://odtjwroclaw.pl/)? :)

Opublikowano

ENDI mówił że będzie tam jeździł z kolega LANCEREM więc zda relacje jak tam się jeździ i jak z nawierzchnią.

Szczerze powiem ze szkoda mi auta i opon na takie szaleństwo ale jak nawierzchnia jest dobra to może i się skusze na parę kółek.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja tak samo, trochę szkoda mi auta i zimówek. ale jak nawierzchnia okaże się ok, to czemu by nie, tylko się cieplej zrobi i wejdą letnie.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
ja tak samo :D runflaty na zajechanie. ale to oznacza ze nawierzchnia musi byc jak stół inaczej sobie zawieszenie wybijemy a felgi połamiemy :mad2:
Opublikowano

Wow - classic remise zrobiło na mnie wrażenie!

Jestem za zorganizowaniem wycieczki!

Możemy dobrać się po 4 osoby do aut i jechać.

W temacie Rakietowej - Kolega ma vouvher na dokładnie 2gą pozycję z linka - jazda wrx i sti.

Ciężko mi powiedzieć, kiedy będzie chciał zrealizować swój prezent, ale na pewno pojadę tam z nim więc ocenię dokładnie jakość asfaltu.

Na tym filmie nawierzchnia wydaje się być całkiem niezła.

http://redeco.pl/strona.php?d=2&p=5 - tutaj jest cennik.

Można zastanowić sie nad zorganizowaniem jakiegoś spotkania pierwszy raz - typowo rekreacyjnie na godzinę, żeby zapoznać sie z nawierzchnią.

Wydaje mi się, że redeco zainwestowało trochę w tor przy pomocy środków unijnych na budowę Ośrodka Doskonalenia Techniki Jazdy (związane z wymogiem szkoleń dla kierowców zawodowych).

• Zarejestrowani
Opublikowano

Moim zdaniem na rakietowej nawierzchnia jest bardzo dobra. Co do opon, to najbardziej boli - ale jak się je dobrze dopompuje to może nie będzie tak źle - a z drugiej strony opony są w końcu po to, żeby je używać ;) Nie trzeba jakoś strasznie cisnąć. Jak tor się ustawi bardziej techniczny - to nic naszym autom nie będzie :D W końcu to BMW ;) Sam asfalt nie jest jakiś mega szorstki, a dodatkowo są tam też maty poślizgowe - więc może być fajna zabawa :D

Co do terminu, to zdecydowanie też jestem za tym, żeby dopiero jak zarzucimy letnie opony. No chyba, że jeszcze śnieg spadnie to wtedy też mogłoby być fajnie.

Opublikowano

Dzisiaj późniejszym wiezorem wrzucę ;)

A co do rakietowej, to ja bym chętnie wpadł tam w przyszłym tygodniu bo aktualne zimówki zostały zakontrakotowane do końca tej zimy, na następny sezon się nie nadają a jeszcze trochkę ich jest więc móglbym ze spokojnym sumieniem przejechać sie z wyłączonym dtc ;p

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Motor Show 2014 Poznań - czy są chętni dołączyć do wyjazdu na targi w sobotę 29.03.14 ? W sumie są już 3 auta w tym niestety tylko moje BMW jednak fajnie byłoby gdyby jechało więcej.
Opublikowano

Witajcie

Jestem nowy na forum (przywitałem się w odpowiednim dziale) i od dwóch dni posiadam swoje pierwsze bmw E36 325i i tak pomyślałem, że chętnie bym poznał grono użytkowników z Wrocławia ;) Pozdrawiam