Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
W centrum już słonko się przebija i na drogach sucho, jak więcej nie będzie padać, to spot się uda
Opublikowano
Jeśli pogoda dopisze ( trzymam kciuki ) to podjadę na Magnolię też, bo prosto z trasy wygodniej mi tam obwodnicą podlecieć.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
Opublikowano

No to widzę ze plan się zmienia i ze większości pasuje bardziej Magnolia. Ok w takim razie ja tez pojawię się dopiero na Magnolii o 18:30 lub 19.

Na dominikańskiej rzeczywiście może być upał.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Pogoda jednak dopisała ;)

Więc do zobaczenia o 18.30 na parkingu Magnolii przed Castorama.

Opublikowano
Ja już jestem:) Zaparkowałem na parkingu wzdłuż drogi. Na tym dalszym parkingu od castoramy.
http://e-podpis.net.hostingasp.pl/bmw/BMW_podpis_numer%20_small.jpg
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie, miałem pytac na spocie, az w koncu zapomnialem :( Jest ktos kto mi podpowie jak zamontowac elektryczne szybki w mojej staruszce ? Jesli jest ktos sklonny pomoc w zalozeniu tego sprzetu, to postawie jakis trunek dobry, albo odpale cos :) Niestety jestem totalnie zielony w tym temacie i nie umiem sobie z tym poradzic, a takie pisanie na forum to nie to samo co wytlumaczenie czegos normalnie :) mam podnosniki i wszystkie wiazgi oryginalne, tyle ze lewy z pakietem komfort, co utrudnia sprawe ;(
Opublikowano
i jak tam spocik Panowie?? udany? ja w niedziele o 18 to kibicowałem na Stadionie więc nie mogłem być. od 16 sierpnia do 2 września jestem na urlopie poza Wrocławiem więc i pewnie kolejny spot też mnie ominie... chyba że na tą niedziele też coś planujecie?
Opublikowano
Niestety tak jak pisałem tym razem mnie nie było, przygotowania do ślubu weszły w ostatnią fazę ;) Jeśli mogę zaproponować datę spotkania, to tak jak pisałem wcześniej, pod koniec sierpnia będę swoją M5 E34 we Wrocławiu, a dokładniej na weekend 30 sierpnia do 1 września. Jeśli ktoś chętny jest by obejrzeć to możemy zorganizować jakiegoś spota w tych dniach.

BMW i wszystko jasne :)

Least and most powerful of the '89:

http://imageshack.us/g/11/dsc0001gw.jpg/

Opublikowano
Może utrzymamy regularność co 2 tyg ? Ktoś chętny na 18.08.2013 ?

Odezwał się ten co przyjeżdża :grin:

Ja nie obiecuje bo to tydzień przed moim ślubem

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

To ja postaram się zjawić.

Mam nadzieję zobaczyć jakieś E6x z lampami LCI i podjąć decyzję, czy wymieniać u siebie, czy nie :)

Opublikowano

choina - odpadasz - no co ty

Ja pojawię się swoja E92 na nowych kółeczkach. to co 18.08.2013 o 18:00 przy stadionie od strony Królewieckiej !!!

Opublikowano

Panowie weselicho za tydzień a dużo jeszcze do ogarnięcia wiec się nie wyrobie

Wysyłane z mojego Nexus 4 za pomocą Tapatalk 2