Skocz do zawartości

Tor poznan - 06.04.2014? :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Karol, lub ktokolwiek:

Podeslijcie mi jakies linki na allegro do GoPro ale hero 2 nie 3 i od razu z takim samochodowym zestawem.. przyda mi sie na lipcowego tripa i moze na 13.07 jak pojade ;)

http://allegro.pl/kamera-gopro-hero-2-motorsports-edition-16gb-i3319531892.html

tu jakaś licytacja

http://allegro.pl/kamera-gopro-hero-2-mega-zestaw-i3336144564.html

http://allegro.pl/gopro-hero2-i3336851533.html

• Odpowiedzi 320
  • Wyświetleń 71,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor
dzieki, do tego kolesia ostatniego wyslalem wiadomosc, jak mi pusci za 1000 caly zestaw to biore ;)
Opublikowano

...Na początek lanie od Lancera:...

ale ten Lancer na prostej odjeżdża od Ciebie jak Ty na prostej od E46, jak robi to na prostej z manualem to chyba właściwy wniosek powinien być: "jestem super utrzymuję się za mega tuningowanym torowym autem"

...Na koniec znikający punkt GT-R :)...

mam nadzieję, że nigdy nie kupisz, komputer na kołach, jaka frajda jak auto jedzie za Ciebie :mad2: , w testach kierowców wyczynowych GTR na torach robi takie "same" czasy z elektroniką włączoną jak i wyłączoną

dla mnie photo na tapetę, super auto wącha rurę sportowemu autu:

http://img825.imageshack.us/img825/4890/dsc0454xe.jpg

piekny wyjazd, szkoda braku życiówek ale ogląda się super :cool2:

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

Opublikowano
  • Członkowie klubu

GTR wyprzedził mnie jak schładzałem auto...

1011376_371389309627922_912385367_n.jpg

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
  • Moderatorzy

ale ten Lancer na prostej odjeżdża od Ciebie jak Ty na prostej od E46, jak robi to na prostej z manualem to chyba właściwy wniosek powinien być: "jestem super utrzymuję się za mega tuningowanym torowym autem"

Racja, ten Lancer był mega szybki, mam gdzieś filmik jak w miarę równo z Skylinem przygotowanym przez VTG, a Lancer nie dał mi żadnych szans :) Gdaliśmy z chłopakami z eM trójek, że można zrobić niezłego killera z takiego Mitsubishi, ale pytanie jak z awaryjnością... no i jedną sesje chyba odpuścił bo nie mógł potwora odpalić ;) Dzięki :cool2:

mam nadzieję, że nigdy nie kupisz, komputer na kołach, jaka frajda jak auto jedzie za Ciebie :mad2: , w testach kierowców wyczynowych GTR na torach robi takie "same" czasy z elektroniką włączoną jak i wyłączoną

Heh, wyczułeś mnie :) Jak tylko to auto wyszło powiedziałem sobie, że kiedyś sobie takie kupie :) Imponuje mi osiągami i muskularnym wyglądem zewnętrznym, w środku szału nie robi, ale dla takich osiągów można wiele wybaczyć.

Niestety okazało się, że to mega szybkie auto, jest również dosyć awaryjne i mega drogie w utrzymaniu. Nawet jeżeli byłoby mnie kiedyś stać na zakup takiego auta, to już z utrzymaniem miałbym problem :?

dla mnie photo na tapetę, super auto wącha rurę sportowemu autu:

i taka tapeta jest u mnie na kompie od miesiąca ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Widzę, że jest na forum kilka osób którym spodobały się wizyty na Torze Poznań, może więc w przyszłym roku wynajmiemy cały tor tylko dla nas? Termin to np. połowa czerwca. Jestem ciekaw ile osób będzie zainteresowanych. Jeżeli będzie ok. 30 samochodów to możemy wybrać jakiś termin "Profi" i na torze bedzie 30 BMW :mrgreen: Napiszcie co o tym myślicie.
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Jestem za :!:

BMW Partner

AUTOPOMOC

Opublikowano
ja tez jestem za :cool2:
Opublikowano

Wtedy to moze ja bym se wybral swoją zawalidroga. Zawsze lepiej byc wyprzedzanym przez M3 albo inne ladne BMW niz Golfa :D

Chyba ze zrobicie 300HP+ :shock:

Opublikowano
to i ja się na coś takiego bym pisał ;)
Opublikowano
Widzę, że jest na forum kilka osób którym spodobały się wizyty na Torze Poznań, może więc w przyszłym roku wynajmiemy cały tor tylko dla nas? Termin to np. połowa czerwca. Jestem ciekaw ile osób będzie zainteresowanych. Jeżeli będzie ok. 30 samochodów to możemy wybrać jakiś termin "Profi" i na torze bedzie 30 BMW :mrgreen: Napiszcie co o tym myślicie.

Ja chętnie się tez z Wami wybiorę.

Opublikowano
  • Członkowie klubu

Jak na razie chcialem sie zorientowac jakie bedzie zainteresowanie, robilismy juz 2 razy Powitanie Wiosny na Torze Poznan wiec mysle, ze mozemy to placzyc w 2014 roku ze spotkaniem z ludzmi z forum BKP. Mysle, ze na 99% uda nam sie to zrobic :D

Anjinsan i Matti dla was tor bedzie jak zwykle za free :8)

Opublikowano

no to teraz już wiem po co te kaski na torze poznań :)

szarak nie miał farta, albo ten z M3

http://www.liveleak.com/view?i=73a_1373585389

F U C K

http://emoty.blox.pl/resource/4_1_107v.gif

" Producenci dopuszczają zużycie 1 litra oleju na 1000 km. To tak, jakby uznać, że człowiek mający 38,5 st C jest zdrowy."

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

No ja jak znajde opony Michelin Ps2 265x40x18 w dobrej cenie to pojade... ;)

Pomoc w poszukiwaniu mile widziana...:)

edit: ok, oponki juz kupione, udalo mi sie znalezc w dobrej cenie:

http://allegro.pl/michelin-pilot-sport-ps2-265-40-18-265-40zr18-n4-i3455885729.html

Zaraz rezerwuje bilet na tptd.

Do zobaczenia kto pojedzie ;)

Opublikowano
  • Członkowie klubu

ja też kupiłem już oponki na tył :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=3455737694

BMW Partner

AUTOPOMOC

Opublikowano
No i ja tez już jestem :8) :cool2:
Opublikowano
  • Autor
:cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: teraz namowmy ///Michala, i bedzie 3x M3 oraz 728i ktore nas opierdzieli ;)
Opublikowano
  • Członkowie klubu
Zajefajnie :cool2: Michała chyba specjalnie namawiać nie będzie trzeba :mrgreen:

BMW Partner

AUTOPOMOC

Opublikowano

Ja próbowałem namówić Michała ale napisał, że tym razem raczej nie da rady, ale jak coś się zmieni to da znać :)

Wy czekacie na opony a ja na hamulce najwcześniej mam je dostać w przyszłą środę/czwartek, bez nich będzie ciężko bo mam na wykończeniu :|

Opublikowano

Też myślę o wyjeździe, ale zaciekawił mnie jeden z wymogów regulaminu :

"UWAGA! Do treningów na Torze zostaną dopuszczone jedyne samochody, które generują w warunkach pomiarowych (aktualnie! 2/3 maksymalnych obrotów nie mniej niż 3800 obrotów silnika, 1/2 m od wylotu wydechu lub pomiar dynamiczny samochodu poruszającego się) hałas NIE większy niż 96 db!!! - Pomiar sonometrem będzie dokonywany przed rozpoczęciem jazd oraz w ich trakcie (pomiar dynamiczny). Samochody niespełniające powyższego wymogu nie zostaną dopuszczone do jazd."

Moja ma dość głośne wydechy i myślę że 96 db przekroczę. Robiłem porównanie z wydechem race Eisenmann i mój był znacznie głośniejszy, a race nie ma homologacji. Muszę gdzieś pożyczyć sonometr i sprawdzić.

Klagosz: A tak na marginesie zmieniasz całe hamulce czy tylko klocki. Jeśli same klocki to inne niż fabryczne ??