Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Sprzedaj ja biera wszystko hahaha. A tak poważnie ze względów finansowych sprzedałbym lecz znasz moją opinię w tej sprawie ja bym zostawił już do dziadka niewiele Ci brakuje więc kto wie czy nie będziesz chciał za jakiś czas wrócić do normalnych stołków:D:D:D

No do dziadka to jeszcze brakuje, trochę :D :wink:

Jak masz miejsce żeby sobie leżały i finansowo możesz sobie pozwolić to nie sprzedawaj.

No miejsce jakieś by się znalazło i chyba jednak sobie je zostawię, jak faktycznie będę chciał wrócić do starych foteli.

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
bedziesz obszywal tapicerke samochodu czy zostawiasz serie ?

Moja La Bunia

DO E9x :

oslona konsoli centralnej Performance OEM Carbon przed liftem - 725 zl

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano
no bah sadze ze to naturalne pytanie, tak swedzi :)

Moja La Bunia

DO E9x :

Wszystkie przedmioty aktualnie w galeri. Wysylka od 26/01/17. 15 dni na zwrot bez podowania przyczyn w nienaruszonym stanie

Opublikowano

Mam zamiar obszyć jak Damian by tył nie odróżniał się zbytnio :)

:) czekałem kto pierwszy pociągnie ten temat :wink:

To było pewne że kolega Rivasi go pociągnie :wink:

no bah sadze ze to naturalne pytanie, tak swedzi :)

Zgadza się naturalnie że będę obszywał i nawet wiem gdzie :)

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano

Więc jest firma w Żorach która zajmuje się obszywaniem tapicerki samochodowej a ostatnio mój kolega obszywał tam fotele i kierownicę z alkantary.

Wyszło bardzo ładnie i mam zamiar zawieźć tam tylną kanapę do zrobienia, cenowo też jest nieźle dlatego się zdecydowałem robić u nich :D

Opublikowano
Więc jest firma w Żorach która zajmuje się obszywaniem tapicerki samochodowej a ostatnio mój kolega obszywał tam fotele i kierownicę z alkantary.

Wyszło bardzo ładnie i mam zamiar zawieźć tam tylną kanapę do zrobienia, cenowo też jest nieźle dlatego się zdecydowałem robić u nich :D

Masz jakis koncept "artystyczny" ? jezeli nie masz lub zastanawiasz sie pomiedzy kilkoma mozliwosciami, to sluze szkicami podlgladowymi tak np 3 max, to tak na probe czy to pomaga w wyborze modyfikacjach czy nie miec wczesniej wizualizacje projektu. Jak masz ochote to wymysl dwie opcje kolorystyczne/materialowe, a trzeci szkic moze byc np zmianami juz wybranego podstawowego projektu. To dla funu hein, jak masz ochote.

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Masz jakis koncept "artystyczny" ? jezeli nie masz lub zastanawiasz sie pomiedzy kilkoma mozliwosciami, to sluze szkicami podlgladowymi tak np 3 max, to tak na probe czy to pomaga w wyborze modyfikacjach czy nie miec wczesniej wizualizacje projektu. Jak masz ochote to wymysl dwie opcje kolorystyczne/materialowe, a trzeci szkic moze byc np zmianami juz wybranego podstawowego projektu. To dla funu hein, jak masz ochote.

Raczej nie mam żadnego :? Chciałem zrobić podobnie jak ma Damian (Damp21plbe) w kolorze czarnej alcantary i białe nicie. A co proponujesz?

Opublikowano
a te oryginalne fotele u Mariusza tez mialy niteczke specjalna bardzo fajnie to wygladalo :>tylko nie pamietam koloru fotela i nitki :wink:
Opublikowano
a te oryginalne fotele u Mariusza tez mialy niteczke specjalna bardzo fajnie to wygladalo :>tylko nie pamietam koloru fotela i nitki :wink:

Mariusz w normalnych fotelach miał chyba niebieską nitkę ;)

Opublikowano

Mariusz w normalnych fotelach miał chyba niebieską nitkę ;)

nie widzę innego wyjścia tylko pruć przednie i robić coś oryginalnego :mrgreen:

Opublikowano (edytowane)
A co proponujesz?

nie proponuje kolorystyki bo to sprawa indywidualna, ja np nie lubie szarosci dlatefo lubie obszycie dampa brazowe, jak bym mial ja robic bym zrobil czarne z czerwonymi niciami ale to nie temat, mozesz np zrobic jedna wizualizacje szara z bialymi nicmi (beurk :mrgreen: ) i dwie inne moze troche bardziej odwazne bo szarosc z bialymi nicmi to pospolite i strasznie smutne :) Tylko jak juz obszywasz fotele to trzeba obszyc reszte caly samochod :)

Po to sa wizualizacje bo jak nie widzisz gdzie idziesz to idziesz zawsze w ultra bezpieczne a to nuuuudaaaa

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

A ja bym obszył tylną kanapę taką samą alcantarą jak na fotelach i było by idealnie :)

Kupować ładne fotele i pruć trochę było by mi szkoda, w takim razie wolałbym już kupić zwykłe Recaro CS bez metki BMW.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zwykle recaro cs nie maja airbagow.

Dlatego wiele osob decyduje sie pruć nawet nowe fotele BMW Perf.

Pozdrawiam :)

http://www.mslab.com.pl

Do sprzedania:

Komplet felg z oponami zimowymi RSC - 17" Wzór Styling V Spoke 236

Nowy zestaw felg do F30 LCI 17" oponami zima i lato

Opublikowano
Podzielam zdanie kolegi wyżej. Bez przesady Panowie. To są wysokiej klasy fotele za kupę kasy. ORI również wyglądają powalająco ;)
http://imagizer.imageshack.us/v2/320x240q90/196/nduk.jpg
Opublikowano (edytowane)

Jak widze to :

http://img14.allegroimg.pl/photos/oryginal/48/46/09/74/4846097479_1

a jak widze to :

http://imageshack.com/a/img199/8831/o5ks.JPG

To nie mam watpliwosci ze pierwsze fotele to produkt "masowy", a drugie to wyzsza polka ale oczywiscie Randall mozemy zawsze rownac w dol, u nas to troche zwyczaj po co zrobic skok cywilizacyjny i miec pociag ktory robi warszawa krakow w poltorej godziny jezeli mozna rownac w dol i kupic pociag ktory zrobi to trase w 3 albo robic autostrade dwupasmowa ktora juz jest przepelniona po otwarciu i ktorej jeden pas sluzy glownie tira... Moje zdanie to jest jak juz wydawac taka kase na przerabianie samochodu to trzeba to zrobic do konca, poprawic masowke konstruktora (tutaj skora i kolorystyka) i zrobic cos swojego a nie po prostu montowac czesci..

A jak chodzi o jakosc orginalnej skory BMW... hein... moze na alkantarze nie ma tej roznicy i moze mamy rownierz inna wrazliwosc.

Edytowane przez Rivasi

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Zauważcie, że ja pisząc o pruciu użyłem :mrgreen:

Kolega Rivasi trochę z grubszej rury przyłożył pisząc że OEM wyglądają żałośnie przy moich. Nie zgodzę się. Rivasi, fajnie że Ci się podobają i wg Ciebie wyglądają o klasę wyżej ale OEM też wyglądają świetnie, a to że ja zdecydowałem się na prucie niemalże idealnych foteli to była tylko i wyłacznie moja zachcianka bo chciałem mieć coś "oryginalnego", coś czego się nie spotyka na co dzień, o ile mogę użyć takiego sformułowania, bo same fotele Performance nie są codziennością.

Opublikowano
Zauważcie, że ja pisząc o pruciu użyłem :mrgreen:

Kolega Rivasi trochę z grubszej rury przyłożył pisząc że OEM wyglądają żałośnie przy moich. Nie zgodzę się. Rivasi, fajnie że Ci się podobają i wg Ciebie wyglądają o klasę wyżej ale OEM też wyglądają świetnie, a to że ja zdecydowałem się na prucie niemalże idealnych foteli to była tylko i wyłacznie moja zachcianka bo chciałem mieć coś "oryginalnego", coś czego się nie spotyka na co dzień, o ile mogę użyć takiego sformułowania, bo same fotele Performance nie są codziennością.

Tak oczywiscie nie sa codzienoscia chocby zwazajac na cene ale np jezeli ja w ogole biore opcje tych foteli zamiast w przyszlosci M3 to tylko jak zobaczylem twoje obszyte a widzialem serie i roznica jest naprawde wlasnie w tej orginalnosci nie mowiac juz o tym przepieknym motywie srebnym...

Moja La Bunia

DO E9x :

Opublikowano

Ehhh i zaś haja i to jeszcze w Mariusza wątku ! Panowie... ;))

To ja dodam cos od siebie . Akurat dzis przypadkiem n siebie z Czerwonym wpadliśmy i miałem okazje przetestować foteliki. Panowie bomba ! Moze wsiadanie i wysiadanie do najlepszych nie należy ,ale jak juz sie wgramolisz to trzymanie i podparcie lędźwi idealne ! Po prostu performance ;))

A tył i tak Mariusz zrobi taki jaki jemu sie bedzie podobał hehe ;))

Opublikowano

Panowie po co ta awantura. Jeden woli blondynki a drugi blondynów :mrgreen:

powracając do meritum ja bym kupił na allegro za grosze tylną kanapę i na niej eksperymentował obszywanie na wzór foteli performance a może nawet lekko wyprofilować kanapę na 2 miejsca siedzące. Oryginalną tapicerkę bym zostawił w spokoju.

Mariusz masz ciężki orzech do zgryzienia.

Gratki fotele zajeb.. :cool2: