Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W C.H. Reduta jest nawet fajny parking, można też wjechać na samą górę i porobić fotki na wysokości, a jednak pod gołym niebem (gdyby pogoda była). A potem można polecieć na Pruszków, jest kilka pasów, może być ciekawie ;)

Tyle, że mnie w ten dzień pewnie się nie uda :( No ale zrobię co się da, aby być.

virus by Masters - 190km, 395Nm
Opublikowano

Kurcze, w czwartek nie dam rady, ale Wam kibicuję.

Następnym razem będę na 100%.

Po spotkaniu wrzućcie jakieś foty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Siemka klubersi :

zglaszam się na czwartek na 20 :00 propozyca miejsca WOLA PARK może by objechać jakąs traską i wstąpić gdzieś na Cole - powymieniać doświadczenia :-) :mrgreen: pomysł super - jeśli chodzi o miejsce to niech większośc głosów zdrecyduje i tam się spotkajmy :cool2: myśle że to będzie sprawiedliwe ......Pozdrawiam i do zobaczenia ...............mam nadzieje :-)

Pokażemy kulturkę i klase

Bęzie Cool :-)

Opublikowano

Siemka,

w niedziele .................. po sobocie to to ja nie siadam za kółeczko :duh: .....nawet wieczorem a już teraz przed Hallowen to Hardcore będą na groby wyjeżdżać rodzinami w DAEWO TICO i ja też sie nie wynurzam :nienie: ....bo to wariaty

Pzdr.

Opublikowano

Akurat bede przelatywal w niedziele przez Wawe.

Tez nie lubie jazdy w weekendy w ten jednak musze :( mam do walniecia prawie 2500km w jedna manke wiec sobota bedzie przed szkielkiem chyba :(

Opublikowano
jeśli mój 5-cio miesięczny dzieciak będzie miał dobry dzień to ja tez sie piszę na czwartek, dla mnie obojętnie gdzie, może być wola park, może być np. górny poziom parkingu w galerii mokotów, jak szanowne grono zadecyduje

pozdrawiam

Krzysiek

Sprzedam do E90 pre lift:

1. Pasek wielorowkowy do benzyniaków N52

2. Lampy komplet ori tył, używane w bdb stanie

Opublikowano

hej

wola park jak i reduta mają niestety nieosłonięte parkingi a przy dzisiejszych temperaturach gwarantuję ze nikt z nas dłużej jak 10 min nie wystoi na podwórku przy autkach jak wieje taki wiaterek, wiec proponuje jakis zamknięty parking, może Arkadia? musimy ustalić tylko dokładne miejscówki ;)

pozdrawiam

jacek

Opublikowano
hej

wola park jak i reduta mają niestety nieosłonięte parkingi a przy dzisiejszych temperaturach gwarantuję ze nikt z nas dłużej jak 10 min nie wystoi na podwórku przy autkach jak wieje taki wiaterek, wiec proponuje jakis zamknięty parking, może Arkadia? musimy ustalić tylko dokładne miejscówki ;)

pozdrawiam

jacek

Chlopaki ,

słuchajcie weźcie umówmy sie w WOLA PARK bo przed WSZYSTKIMI ŚWIĘTYMI TO NA TYCH PARKINGACH PRZECIEŻ PEŁNO JEST ZAJOBÓW CO PO 15 KILO KIEŁBACHY KUPUJĄ I WALĄ SIĘ TYMI KOSZYKAMI PO PARKINGACH .........MÓWIE WAM BĘDZIE MEKSYK , CO DO POGODY TO NIE PRZESADZAJMY ....JEST JESZCZE GIT ....A ATMOSFERA BĘDZIE I TAK GORĄCA :cool2: ZRESZTĄ Z WOLA PARK MOŻEMY JUZ RAZEM POLECIEC NA INNĄ MIEJSCÓWKĘ ....I TO WLAŚNIE RAZEM ...!!!!!!

CHLOPAKI DAWAJCIE NA WOLA PARK TAK 19:30-20:00 NORMALNIE PARKING OBOK PIZZA MARZANO I LECIMY GDZIEŚ SOBIE :arrow:

Bo tam w tych hangarach to sie pogubimy ..........................

Pozdrawiam :norty:

Opublikowano
hej

pozdrawiam

jacek

Weźcie przecież my jeździmy BMW .......a wy się dygacie 5 -ciu stopni na dworze :nienie: zresztą myślę że się spotkamy , siemka, siemka, zapoznanki ...ustalamy Pilotów , wymieniamy phony w razie pogubionki .... i lecimy gdzieś :mrgreen:

Pozdro

Opublikowano

Ja z ogromą chęcią, ale akurat nie w czwartek, wiadomo, nigdy każdemu nie dogodzi. Może następnym razem się uda i już będą jakieś lepsze pomysły co do miejscówki i "programu" :D

pozdrawiam i nie przynieście na mieście wstydu jako użytkownicy bmw, zachowywać się jak należy, bez hamówy i otwartych bagażników z dudniącymi tubami basowymi, bez ultrafioletów i świecących wentyli, zimnych łokci, owiewek, brewek i innych wynalazków hehe. :lol: :lol: :wink: A tak poważnie to żarcik, lansujcie się jak chcecie. Każdy swoje jazdy ma :cool2:

Opublikowano
mam nadzieje, że mi się uda wpaść, już nawet tego House'a sobie daruje :) Moża było dzisiaj się spotkać bo dziś nie ma nic w TV oprócz Tap Madl. Dla mnie git ustawka koło pizzy, potem można się bujnąć na Cargo na parking albo bulwarowym tempem po Siekierkowskiej, wezmę lustrzankę to się fajne foty w ruchu cyknie na mieście. Lipa tylko, że już 18'tki zmieniłem na zimówki 16'tki, nie ten lans...

pozdrawiam

Krzysiek

Sprzedam do E90 pre lift:

1. Pasek wielorowkowy do benzyniaków N52

2. Lampy komplet ori tył, używane w bdb stanie

Opublikowano

Siemka,

melduje się o 20 :00 pod Wola Park ( parking przy PIZZA MARZANO ) bedzie fajnie się spotkać nawet jak bedzie nas 5-ciu

Pozdrawiam

Aron :cool2:

Opublikowano
mam nadzieje, że mi się uda wpaść, już nawet tego House'a sobie daruje :) Moża było dzisiaj się spotkać bo dziś nie ma nic w TV oprócz Tap Madl. Dla mnie git ustawka koło pizzy, potem można się bujnąć na Cargo na parking albo bulwarowym tempem po Siekierkowskiej, wezmę lustrzankę to się fajne foty w ruchu cyknie na mieście. Lipa tylko, że już 18'tki zmieniłem na zimówki 16'tki, nie ten lans...

Siemka,

ja też już na 16 -tkach smigam ale cóż jak już zainicjujemy pierwszy zlocik to będzie latwiej się spotkać nastepnym razem :cool2:

Pozdrawiam

Opublikowano
hej mam nadzieje, ze chociaz 5 osob zbierzemy:) kurde ale zakładajac ten temacik nie myslalem, ze aż takie zainteresowanie bedzie:) Piszcie kto jeszcze bedzie:)
Opublikowano

jeśli się wyrobię to i Ja powinienem się pokazać.

miejsce mam nadzieje już ustalone dla wszystkich czyli:

20 :00 pod Wola Park ( parking przy PIZZA MARZANO )

pozdro

http://img860.imageshack.us/img860/2813/podpise90v02.jpg
Opublikowano

ja również postaram się przybyć, mimo że łamie mnie przeziębienie

możecie mi napisać gdzie dokładnie jest parking przy tej pizzeri, bo zawsze parkuje w tych hangarach z tyłu :)

ja jeszcze na letnich 17" pomykam ;p

ok już wiem gdzie, wygooglowałem ;)

Opublikowano
Też bym się do Was wybrał, ale trochę daleko. Weście ze sobą aparaty cyfr :wink: . Chętnie zobaczymy wasze cacka. Może jakiś zjazd e90 w B-stoku? Pozdrawiam
Opublikowano

wezmę lustrzankę.

mam nadzieję że frekwencja dopisze.

nie znam niestety nikogo więc to będzie troszkę szukanie E90-tek na czuja :wink:

choć dziwnym by było gdyby ktoś pod pizzerię przypadkiem tylko podjechał :D

http://img860.imageshack.us/img860/2813/podpise90v02.jpg
Opublikowano

Siemka,

widze że nikogo nie ma ...bo wszyscy już furki myją przed wieczornym spotkaniem :cool2: ja też cisne na myjkę ....oczywiście ręczną TYLKO......żadnych szczot ....błeeeeeeeeeeeee

:mad2:

Do wieczorka

Opublikowano
wezmę lustrzankę.

mam nadzieję że frekwencja dopisze.

nie znam niestety nikogo więc to będzie troszkę szukanie E90-tek na czuja :wink:

choć dziwnym by było gdyby ktoś pod pizzerię przypadkiem tylko podjechał :D

Siemka ,

też nikogo nie kojarze :? ...więc spoko ...umówmy się że czekamy do 20 :30 pod Wolą Parkiem żeby wszyscy spoko dojechali

Pzdr. :cool2: