Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Top gear to na jakim kanale?

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Top gear to na jakim kanale?

na BBC Knowledge jutro o 22.00 1 odcinek serii 19

A na TVNie to która seria teraz leci? 18ta?

pozdrawiam

Paweł

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Nagrajcie plis bo mnie w domu nie bedzie ;)

Kto bedzie 14.02 na sadybie, to Walentynki niby, wiec kobiety moga sie awanturowac:D

Wezmy je ze soba na spot a potem wszyscy do kina na romanticzna komedie z jakims Alvaro Latino ;)

Opublikowano
Póki co ja się piszę na spot za tydzień, ale wszystko się może zmienić.... Jak będą "naciski", to trzeba będzie odpuścić ...
Opublikowano
Ale się porobiło! Szukałem szukałem i szukałem i musiałem przez archiwum was wylukać. 14 lutego będę ale bez listew, listwy odbieram pod koniec lutego :cool2:
Opublikowano

No koledzy fajnie mieliście wczoraj w Warszawie ze śniegiem:). Nawet dostawca pizzy na skuterze bokami latał:)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

Wracalem z brudna do Radomia, szklanka była a jeszcze tyle sniegu ze jechałem jak plug, wracalem gdzies tak koło 22.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Opublikowano

miejscowka FH, spalona, wczoraj godz. ~14-15 pojezdzilem z ~10min. + kolega z lexusem, nie rozgrzalismy sie a juz przyjechala ochorna, zatamowala wjazdy i grzecznie nas wyp...

podobno z poludnia jakis miszcz podczas "zabway" rozwlail auto klienta z parkingu, wlascielel obiektu zrobil zadyme i koniec jazd...

na potwierdzenie konca fajnej miejscowki, dzis (na weryfikacje dzialan ochorny) umowilismy sie z kolega Cheeroki, parking caly zalany solanka...przez caly sezon ani razu nie lali sola...

jak mozna/znacie to prosze o podanie miejscowek gdzie mozna pobawic sie w W-ie na sniegu, tylko takich troche ciekawszych niz calkowice pusty plac/prostkat 150x100m....

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Panowie jezeli chcecie sie umawiac na upalanie na parkingach i poscigi z ochrona lub Policja to chyba nie to forum!
Opublikowano

Chyba zle mnie zrozumiales, nie chce sie z nikim gonic, chce w bezpiecznym miejscu potrenowac techniki jazdy...

smiesza mnie baczki czy wszelkie zrywy z swiatel,

miejsca platne sa mi znane, szukam miejscowek darmowych i bezpiecznych ...rozwalic kogos czy siebie to zadna sztuka (przyklad miszcza z FH, ktory narobil komus klopotow i zlikwidowal milczaca zgode na jazdy w wolnej czesci parkingu)

prowadzic auto tam gdzie chcesz wymaga jednak troche techniki...

edit1: przeniesienie watku z dzialu e90 do ogolnego powoduje brak zrozumienia...

było:

E87, 120d, 2004, chip: 191KM/437Nm - 2004-2007, 30 miesięcy funu z jazdy :)

E91, 320d, 2007, chip: 193KM/406Nm - 2007-2010, 30 miesięcy czołgania się z "A" do "B" :(

E90 LCI, 330d, 2010, chip: 286KM/600Nm - 2010-2013, 42 miesiące przyjemności z skromności :cool2:

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
moze moderator byl zbyt poblazliwy, nie wiem czy te miejsca sa takie bezpieczne skoro jak sam napisales ktos komus rozwalil samochod :duh:
Opublikowano
Panowie jezeli chcecie sie umawiac na upalanie na parkingach i poscigi z ochrona lub Policja to chyba nie to forum!

Jakie tam upalanie? Ślizganie się dupą po zaśnieżonych parkingach to nie upalanie. Ja podczas takiej zabawy rzadko kiedy przekraczam 4k obrotów.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tez odpadne.

Podsumowując :

Za przeniesieniem:

1.Wujekwaldus

2.Wlodi

Przeciw:

...

...

Dopisujcie komu jak pasuje.

Opublikowano

jak koncze prace tego dnia o 22.30 ;) wiec tez odpadam ;(

Ale czekamy na opinie innych, kto za przeniesieniem, albo po prostu spot sie odbedzie z mniejsza iloscia osob a nastepny za dwa tygodniue...

Do wyboru do koloru... ;) czekamy na opinie...

ah te walentynki... czwartkow im sie zachcialo... szansa jak 1:7 i akurat musial wypasc czwartek :(

Opublikowano
U mnie jest bardziej skomplikowane, w środę mam randkę więc jak wszystko dobrze pójdzie to w czwartek będę zajęty a jak nie to czwartek dla mnie jest ok :norty: