Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mi by się przydała prędkość na wyswietlaczu :)
  • Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Damy rade :D. Jak dla mnie to zbedny gadzet. Wskazówka jest taka klasyczna ;)

Opublikowano

:D

Superek. Zawsze mnie interesowało jak się koduje różne bajery w naszych bawarkach.

Opublikowano

Head-up był by rozwiązaniem dla Ciebie wzorowym. Tak sie do tego przyzwyczailem ze ciezko sie jezdzi innymi samochodami bez tego. :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
To akurat nie jest trudne. Jest mnostwo przewodnikow. Google prawde Ci powie ;)
Opublikowano
O Toruniu pamiętaj. Ojciec dyrektor liczy na sporą frekwencję ;) W niedzielę chyba nie wymiękniesz?

Chyba nie wymięknę, będę się starał pojechać.

Wlodi a masz kabelek dla tych nowszych wersji, tzn chyba od 03.2007 r ? Kiedyś był kolega, który też kodował, ale niestety ja się nie załapałem z uwagi na rocznik auta :?

1. Ojciec dyrektor wierzy w ciebie ;)

2. Z vin-u wychodzi, że kolegi auto z czerwca 2007 czyli już po zmianie więc jak u siebie koduje to i u ciebie też da rade

3. Pogoda zaczyna kaprysić :(

Opublikowano
To akurat nie jest trudne. Jest mnostwo przewodnikow. Google prawde Ci powie ;)

Wolę się za to nie zabierać :)

Lubię swoje autko jak wszystko w nim działa, a nie jak ma wszystko spalone :)

A tak na marginesie szukam kogoś ogarniętego kto zainstaluje mi poprawnie DIS-a!!!

Samemu jeszcze nie próbowałem, ale wolę się nie pierniczyć z tym i polegać na kimś kto zna temat .

Opublikowano

No tak tylko wskazówka kończy pracę na 280 a niektórym kolegom na autobanach jak mają uruchomione V= na BC to na wyświetlaczu pokazuje trójkę z przodu ;) więc czasem się przydaje

Opublikowano

3. Pogoda zaczyna kaprysić :(

Ostatnio padało i daliśmy radę! Najwyżej bedzie ciasno pod krytym parkingiem!!!

Opublikowano

No tak tylko wskazówka kończy pracę na 280 a niektórym kolegom na autobanach jak mają uruchomione V= na BC to na wyświetlaczu pokazuje trójkę z przodu ;) więc czasem się przydaje

niektórym się kończy na 260 :P, a V w BC pokazuje dokładniejszą, realną prędkość licznik klasyczny ciut przekłamuje.

pzdr.Łukasz

Opublikowano

niektórym się kończy na 260 :P, a V w BC pokazuje dokładniejszą, realną prędkość licznik klasyczny ciut przekłamuje.

pzdr.Łukasz

No u mnie kończy się na 260 z powodu "kagańca", ale to tylko kwestia podjechania w odpowiednie miejsce i po problemie :)

Opublikowano
Wujek, zmieniasz w KOMBI BC_DIGITAL_V_KORREKTUR na nicht_aktiv i pokazuje Ci praktycznie to samo co gps.

pozdrawiam

http://www.hostpic.org/images/75oie_1992258bREE92Wx_2_.png

Pomogę w mojej okolicy przy diagnozie,kodowaniu itp. Free of charge.

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Może i gadzet, ale czasem się przydaje. Kiedyś wskazówka zatrzymała mi się na 280 km/h, obroty rosły i cholera wie ile miałem :)

Niestety mnie dziś nie będzie, ale mam nadzieję, że będziesz więcej niż 1 raz na spocie ;)

Opublikowano
Ja dziś nie dotrę chyba ze podjedziecie na cargo to bedzie mozna obejrzec F31 oraz M3 performance bo obydwa auta swiezutkie z parku prasowego BMW mam dziś do dyspozycji. WujekWadus ma do mnie namiar w razie gdybyscie sie wybierali to dzwońcie
Opublikowano
Ja dziś nie dotrę chyba ze podjedziecie na cargo to bedzie mozna obejrzec F31 oraz M3 performance bo obydwa auta swiezutkie z parku prasowego BMW mam dziś do dyspozycji. WujekWadus ma do mnie namiar w razie gdybyscie sie wybierali to dzwońcie

No tak zachęcasz, że chyba wpadniemy :D Do której mniej więcej będziesz na Cargo? żebyśmy się za bardzo nie zagadali ;)

Opublikowano
Samochody odbieram o 20 od tej godziny bede krazyl po miescie w okolicach cargo wiec podjade tam zeby sie z Wami spotkac tylko. Zbierzcie sie na woli, jak wszyscy beda to zadzwoncie i ustalimy plan
Opublikowano
Samochody odbieram o 20 od tej godziny bede krazyl po miescie w okolicach cargo wiec podjade tam zeby sie z Wami spotkac tylko. Zbierzcie sie na woli, jak wszyscy beda to zadzwoncie i ustalimy plan

Podaj mi nr na priv bo jak Waldkowi srajfon zastrakuje to nie będzie kontaktu.

Tak zbieramy się normalnie na parkingu pod WP. Pogadamy i się ustali dalszy plan działania

• Główni Moderatorzy
Opublikowano

Cheeroki zaintrygowało mnie te M3 :twisted:

Na jakiej zasadzie będziesz je miał? Jakieś przejażdżki, albo rajdy przewidujesz ? :mrgreen:

• Członkowie klubu
Opublikowano

A tak na marginesie szukam kogoś ogarniętego kto zainstaluje mi poprawnie DIS-a!!!

Samemu jeszcze nie próbowałem, ale wolę się nie pierniczyć z tym i polegać na kimś kto zna temat .

Odezwij się na priv... Postaram się pomóc... :cool2: oprogramowanie dość leciwe i może nie wszystkie funkcje serwisowe będą działać z Twoim autem ale podstawową diagnostykę zrobisz...