Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
U mnie wywalało ten błąd jak miałem walniętą pompkę w baku i we filtrze paliwa było pusto, więc rada moja taka na początek sprawdź czy we filtrze jest paliwo
"Możesz mieć każde auto, M5 i tak jest szybsze..." - Jeremy Clarkson
Opublikowano
U mnie wywalało ten błąd jak miałem walniętą pompkę w baku i we filtrze paliwa było pusto, więc rada moja taka na początek sprawdź czy we filtrze jest paliwo

dzięki za info, jak ustalę to napiszę co było przyczyną bo ten komunikat oznacza kilka awarii

pozdro

Opublikowano
A co dokładnie się stało? Mam podobny problem z tym że u mnie sporadycznie występuje. Miałem zamiar wymienić pompę w zbiorniku ale może wystarczy przeczyścić?
Wszyscy wiedzieli że tego nie da się zrobić. Aż pojawił się jeden co nie wiedział...i zrobił.
Opublikowano
A co dokładnie się stało? Mam podobny problem z tym że u mnie sporadycznie występuje. Miałem zamiar wymienić pompę w zbiorniku ale może wystarczy przeczyścić?

spróbuj przeczyścić pompki