Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

witam,

czy jesli touring nie ma w standardzie relingow, to jest to duzy problem, aby je zamontowac? wiercenie, zdejmowanie podsufitki itp.?

pozdr

artur

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

ponawiam pytanie :)

czy jest duzy problem z montazem relingow w touringu e39, jesli ich standardowo nie bylo?

dzieki

pozdr

artur

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
sam bym chxciał wiedziec bo ich nie mam ale przygladałem sie innym relingom i chyba bendzie lipa z ich załozeniem jezeli nie ma ich w standarcie :(
POZDRAWIAM !!!
  • 1 rok później...
Opublikowano
ponawiam pytanie :)

No i tyle ;)

Ja tez chetnie bym sie dowiedzial ;)

Tomek

Marzenia się spełniają...

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

zas odgrzebal temat :)

od zalozenia watku minal rok, od tego czasu zdazylem kupic buni, na szczescie miala relingi :)

Run flats? NEIN, DANKE!

Yn0sTYR.jpg?1

Opublikowano
zas odgrzebal temat :)

Ale de'facto nit nie odpowiedzial na Twoje pytanie a jest inetersujace (przynajmniej mnie).

Tomek

Opublikowano

Ja się podłanczam- E30 Touring.

Założyłem teki topic w innym dziale, ale też cisz :cry:

"Przyspieszenie, to ciekawy sposób na pokonanie odległości pomiędzy zakrętami"
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pełen zestaw oryginalny z zaslepkami i uszczelkami kosztuje 1200 - cena w salonie bmw do e39 kombi - uzywki pewnie po 700-800 i trzeba samemu z dachu sciagac po pewnie nie wszytsko by zlomiarze wyslali

K.

Opublikowano
Pełen zestaw oryginalny z zaslepkami i uszczelkami kosztuje 1200 - cena w salonie bmw do e39 kombi - uzywki pewnie po 700-800 i trzeba samemu z dachu sciagac po pewnie nie wszytsko by zlomiarze wyslali

K.

Ale jak to wylada z montazem? Wierci sie, wycina, zabezpiecza?

Tomek

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam, chcialem wlasnei zalozyc relingi do touringa no ale okazuje sie ze nie ma takiej mozliwosci, relingi mozna zamontowac ale w poprzek . Co do tych podluznych to sa 3 mocowania a niestety u mnie w listwie sa tylko 2 mocowania i to wlasnie na te poprzeczne rowniez fabrycznie dostepne jako akcesorium w BMW. pozdrawiam

PS: Sa firmy ktore montuja relingi wlasnej produkcji, lub znanej czeskiej firmy ale ja raczej niechcialbym miec takiego czegos u siebie.