Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Członkowie klubu
Opublikowano

Widze ze ekipa nam sie kruszy.. Kuba z takimi objawami mozesz spokojnie jezdzic.. Nic sie nie stanie jak zrobisz kilka km na zlot I spowrotem I wtedy sobie naprawisz :) pomysl o tym bo to moze byc naprawde spoko zlocik.. ;)

Przypominam o dopisywaniu sie do listy... pozdro I do jutra.

• Odpowiedzi 992
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Okazało się że dpf zapchany na amen 1900mbar na wolnych obrotach,gdzie max to 35mbar.

Nie wiem jak to możliwe żeby na trasie się tak zapchał.Wcześniej nie było z nim problemów.

Jutro wyciągam,może zdąże na zlot. :norty:

Już wiem,padła jedna z turbin i olej poszedł w wydech. :mad2:

Opublikowano

Wczoraj rozmawialem jeszcze z organizatorem i podeslalem mu kilka fotek z zlotu w Hoek (prosil o fotki). Jestesmy mile widziani.

Ja tez mam kolektor wydechowy padniety, ale normalnie jade:P We wtorek juz bede ladowac uzywke z E39:P

Kuba lekkie drzenie kierowicy jeszcze nikomu rak nie urwalo :D Nikt nie mowi zebys szalal :)

Opublikowano
Okazało się że dpf zapchany na amen 1900mbar na wolnych obrotach,gdzie max to 35mbar.

Nie wiem jak to możliwe żeby na trasie się tak zapchał.Wcześniej nie było z nim problemów.

Jutro wyciągam,może zdąże na zlot. :norty:

Już wiem,padła jedna z turbin i olej poszedł w wydech. :mad2:

uuu to nei zazdroszcze, wiem czym to smierdzi, doslownie i w przenosni :?

zapowiada sie ciekawy dzien jutro ;) oby nas bylo chociaz z 12 sztuk :p

• Członkowie klubu
Opublikowano
No I juz w domu, po zlociku. Dzieki wszystkim za fajnie spedzone popoludnie. Trzeba myslec o nastepnym spocie w takim razie.. Wrzucajcie fotki. 200aut to tam nie bylo ale my dalismy rade, czego dowodem jest ten piekny puchar ;) hehe.. pozdro dla wszystkich..
Opublikowano

My juz tez do domu dotarlismy. Z wrazenia po tych gokartach caly czas po drodze rece mi sie trzesly haha. Podsylam link do fotek, ktore ja zrobilem-sorki, ale robilem czym mialem wiec dlatego takie lipne :)

https://picasaweb.google.com/107908588687677619006/IIZlotBeuningen082014?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMCpsPqtkeyGCw&feat=directlink

wrzucajcie inne fotki i filmiki !

Nie wiem czy ktos robil, ale jezeli tak, to prosilbym o przeslanie fotek z gokartow.

No i jeszcze ta grupowaa fotke poprosilbyyym ;)

Nastenym razem bedzie nas tyle, ze Holendrom szczeny opadna ;)

Opublikowano

:D Taki zaciesz mam po dzisiejszym spotkaniu. Pokazalismy wiatrakom kto jest kozak :norty:

Fakt fatktem, jest to ze nie bylo 200 aut, ale bylo kilka ladnych rodzynek.

Do nastepnego zlociku. Mam nadzieje, ze nastepnym razem nikomu nie wyskocza zadne komplikacje z samochodem.

Co powiecie zeby sopotkac sie w okolicach Hoek i potem podjechac grupa do Hagi na gokardy na lodzie?:D (W sumie mieszkam w Hadze od 2008 i boli mnie to, ze Tomek byl, a ja jeszcze nie :lol: )

Pozdrawiam.

Bardzo prosze o grupowe;)

Opublikowano

Hej,

ja rowniez koniec koncow dotarlem do domu :)

Dzieki za zlot - milo bylo poznac ludzi fascynujacych sie ta marka.

Dorzuce tylko, ze Wy na gokartach wrzuciliscie kilka km, a ja wczoraj zrobilem 890 :D (i jeszcze paliwa zostalo na okolo 110-120 ;) )

Pozdrawiam i do nastepnego!

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja nie byłem,ale fotke mam :mrgreen:

http://www.imgios.com/i/4382173adec15bdd52974bbf5be53d8f_5402e6f14b1a2.jpeg

http://www.imgios.com/i/7cac30246c59748d2650378d6b0a6d09_5402e776352c8.jpeg

• Członkowie klubu
Opublikowano

Twoje auto zaslonil chyba wyzej wspomniany brzuch ;) hehe..

To co ekipa? Zaczynamy temat kolejnego spotkania???

• Członkowie klubu
Opublikowano

Hehe.. Troche wybuliles.. Ale jak mus to mus. Wazne ze zrobione

Wracajac do tematu, gdzie sa wszyscy?! Co sie dzieje? Poki pogoda w miare jeszcze dopisuje, mozemy skrecic jakies spotkanie. Rzucac pomysly I dzialamy chopcy, dzialamy! ;)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Dla mnie pasuje;)

Autko naprawione, wczoraj odebralem fakture z ASO na 440 euro za kolektor wydechowy + sruby, uszczelki i rura :mad2:

Dzisiaj jade odebrac autko wieczorem.

Założyłeś kolektor z e39 czy ten szmelc z e60??

Jak coś ja się pisze na zlot.

Opublikowano

Z E60 :( Szukalem tutaj tego z E39 i nie moglem znalesc. Jak juz byl to chcieli 300 euro pff za uzywke;/

Hoek Van Holland 14.09.14, godzina 14:00

1. Gedio

Ewentualnie dajcie inna miejscowke.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hoek mi pasuje, także;

1. Gedio

2. H_A_R_T

jeśli komuś coś z pracy obiecałem to prosiłbym się przypomnieć co bym nie zapomniał :D