Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj pożegnałem się ze swoją E60 - niestety, nie przez allegro.

Jeżeli ktoś widział prośba o kontakt - dość charakterystyczny, cały czarny , wszystkie szyby czarne, podwójny wydech 90mm remusa. (taki jak w mojej galerii) Rejestracja EL 414FS

Hmmmm
Opublikowano

Przykro mi!

Co za kraj!!! Swoja droga to maksymalnie ch...we uczucie!

Opublikowano
Jeśli miałeś ją w ogłoszeniu to ja bym się skupił na osobach, które ją były oglądać.... nie było żadnego podejrzanego typka ??
Opublikowano

Czarne BMW z czarnymi szybami tylko podejrzane typki oglądały :mrgreen:

Co do ubezpieczenia - czy było dobre to sie okaże przy wypłacie

Zawiniete przy ulicy tylnej - nowe F10 wstawiłem do garazu, a E60 postawiłem na 1 (słownie "jedną") noc - wystarczyło. W poniedziałek byłem w administracji wynająć garaż i już mi nie był potrzebny

Hmmmm
Opublikowano

W tej pieprz.onej łodzi coraz to gorsze dziadostwo jest :duh:

Kumplowi kilka msc temu zwineli golfa V z pod bloku (chyba gdzieś na widzewie) Udało mu się zdobyć jakiś kontakt do kogoś kto wiedział coś na temat tego auta. Po kilku dniach już było poza granicami kraju :mad2: Policja rozłożyła ręce a po aucie ślad zaginął... :? A Ty zgłosiłeś już na policję? Jeśli nie masz jakiś znajomości z "takiego" kręgu to czarno widzę działania policji :cry:

Tak czy siak szczerze współczuję. Rób wszystko żeby odnaleźć auto i zidentyfikować złodziei..

Szczęście w nieszczęściu że trafiło na E60 a nie na F10...

Opublikowano
W tej pieprz.onej łodzi coraz to gorsze dziadostwo jest :duh:

Kumplowi kilka msc temu zwineli golfa V z pod bloku (chyba gdzieś na widzewie) Udało mu się zdobyć jakiś kontakt do kogoś kto wiedział coś na temat tego auta. Po kilku dniach już było poza granicami kraju :mad2: Policja rozłożyła ręce a po aucie ślad zaginął... :? A Ty zgłosiłeś już na policję? Jeśli nie masz jakiś znajomości z "takiego" kręgu to czarno widzę działania policji :cry:

Tak czy siak szczerze współczuję. Rób wszystko żeby odnaleźć auto i zidentyfikować złodziei..

Szczęście w nieszczęściu że trafiło na E60 a nie na F10...

Teraz to już lepiej zeby nie odnalezli - drzwi pewnie rozwalone wiertarką i stacyjka do wymiany, lepiej juz dostać kase z ubezpieczenia niz zniszczone auto po cyganie...

Akurat lepiej zeby na F10 trafiło, na nowe auto jest AC na cene fakturową przez 12 miesiecy - nic nie tracisz

Hmmmm
Opublikowano

Cholera, Panowie-weźcie pod uwage,że nasze auta robią się coraz to popularniejsze-nie mówię tu o conajmniej AC, ale o i indywidualnych zabezpieczeniach-mogę podpowiedzieć parę trików, które uchronily mnie przed k..rewskim nasieniem złodziejskim. Tylko na priv...jakby ktoś chciał.

Jeśli chodzi o amatorów, ale też o profesjonalistów cudzej własności, to myślę nieskromnie, że wprawiłem się w temacie (również dzieki innym forum) i mogę pomóc. Njaważniejsze to pamietajcie, że chociażby gówniarz chciałby sie "karnąć" takim autem i stawianie pod chmura to duże ryzyko, ale jesli ktos niema wyjścia, to jeden głupi trick nie da szmaciarzowi szansy...

Pozdrawiam.

Opublikowano
Najlepsza poduszka a pod nią deseczka z gwoździami które mają wypiłowane końcówki coś w stylu haczyka na ryby. Jak ktoś usiądzie to tylko szpital zostaje i wyciąganie deski :mrgreen: Swojego czasu ktoś opisywał taki przypadek, który miał miejsce u nas w PL. Złodziej sam się zgłosił do szpitala, a policja doszła w jakich okolicznościach do tego doszło