Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
M-Power R.A.F.F żarówki Mtec Super White fajnie świecą i mają homolagację, albo Osram Cool Blue Hyper, ale sa gorsze i nie maja homologacji.

Co do tego bi ksenonu to 194 Euro, więć też kupa kasy doliczając wysyłkę etc...

Nie wstawiaj xenonu w przecimgielne, bezsensu :?

Dzieki dzieki tylko tak mi przyszlo kiedys do glowy, przeciwmgielne zostawie orginalne jakie sa , pozdro :cool2:

Opublikowano
Witam moze mi ktos powiedziec cos na temat Xenonow poniewaz ostatnie dni zaczelo dzisc sie cos dziwnego.gasnie mi xenon i jak wylacze swiatla i wlacze to na chwile zapala mi sie normalnie i gasnie znowu.zaczelo robic sie teraz to samo z drugim czasem jak wstrzasy sa to blysna zapala sie i gasna.przejrzalem wszystkie styki kable i nie wiem co to jest albo koniec zarowek albo nie wiem.pomoze ktos?
Opublikowano

Synu o xenonach normalnych to nie w tym temacie.

Podejrzewam starter albo przetwornice.

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano

"Dodatkowe reflektory ksenonowe" w miejscu świateł przeciwmgielnych były opcją wyposażenia dodatkowego.

Zestawy oferowane były dla modeli nie wyposażonych fabrycznie w reflektory ksenonowe.

Opublikowano

To powiedz to Panu w niebieskim.

Znajomemu za takie dodatkowe reflektory ksenonowe zabrali dowod.

Zreszta, jakim cudem - bez spryskow i samoregulacji?!

Opublikowano
Zaczerpnąłem info o tych lampach z katalogu wyposażenia E46 (produkt OEM), być może te lampy mają jakieś homologacje dzięki którym policja nie zatrzyma dowodu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Sam chciałem włożyć xenon do przeciwmgielnych. Pytałem na forum policyjnym i panowie policjanci powiedzieli mi ze na taki zestaw niema homologacji a co z tym się wiąże wszyscy wiemy.

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=161201 Zapraszam do galerii

Sprzedam

Przekaźniki modułu komfortu do E46 3-Seria, M3, E83 X3, E52 Z8 , Z4 E85, E53 X5 E39, M5 E38 - centralny zamek, podnośniki szyb)

Zdjęcia przekaźników w galerii

Opublikowano
tak to wygląda:

http://img15.imageshack.us/img15/8498/xenonl.jpg

Jest tam napisane, ze dostepne tylko z dodatkowymi spryskiwaczami reflektorow. Ergo, pomimo nazwy chodzi o tej w glownych reflektorach.

Zdjecie jest mylne to gorne troche bo tam nie ma w ogole spryskiwaczy i auto na H7.