Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co do tego brzmienia Bartek1982Sce to kwestia gustu, ja jestem tego zdania co jakub, a ten dźwięk V8 na tym przez niego załączonym filmie to miód dla uszu, te V6 na filmie to troszkę jak kosiarka, ale to wszystko kwestia gustu :wink:
Opublikowano
z v8 to faktycznie miod ale z r6 tez fajnie. a z tych 320d to mozie i jest troche slychac ale to jest nagrane z tylu autka i z bliska jak by to bylo nagrane jak auto przejezdza na pelnym gazie to raczej bylo by slychac turbine niz tlumik. zrob ci uwazasz porownanie juz masz, ja u siebie tylko zaloze jakas dobra konowke
Opublikowano
Ja uważam, że nawet w dieslu idzie osiągnąć fajny dźwięk. Wiadomo nigdy nie będzie to to sam co benzyna. Kolega Czerwony330d ma w swoim 3.0d świetny końcowy tłumik z Eisenmanna i brzmi to rewelacyjnie. Może kiedyś zrobi filmik i wrzuci :)
Opublikowano

[quote="yoshimura01"

To mój klekot z dedykowanym REMUSEM + pełny przelot:

Kolego Bardzo fajnie to brzmi Remus rządzi :P

Ja myślę że każdy powinien robić se w autku co mu się podoba mi się podoba jak oryginał brzmi i jak daję gazu to jest melodia dla moich uszu :P

A jak bym kupił autko z takim wydechem jak yoshimura01 to bym równie dobrze był zadowolony :mrgreen: bo mi się bardzo podoba :P

Peace and Love

Opublikowano

Ja w swojej 320D mam założony końcowy APEXI N1 2.5cala i brzmi podobnie do Remusa Yoschimury. Od 2200tys obrotów głośno wyje a jak się jedzie stałą prędkością, jak benzynka basuje sobie lekko :)

Nie długo dodam jakiś filmik.

Opublikowano

Kolego Bardzo fajnie to brzmi Remus rządzi :P

Ja myślę że każdy powinien robić se w autku co mu się podoba mi się podoba jak oryginał brzmi i jak daję gazu to jest melodia dla moich uszu :P

A jak bym kupił autko z takim wydechem jak yoshimura01 to bym równie dobrze był zadowolony :mrgreen: bo mi się bardzo podoba :P

Peace and Love

Bardzo mi miło, że Ci przypadł do gustu dźwięk tego modelu tłumika. Pozdrawiam, Łukasz.

Opublikowano
w tych naszych traktorkach to lepiej pozostawic orginalny wydech,bo potem moga być problemy z silnikiem

Kolego, a niby jakie te mega problemy może spowodować bardziej rasowy tłumik??

jako że zakończyłem transakcje z proexem to w końcu pokaże jak

u mnie wygląda wymieniony tylko tłumik końcowy robiony przez proexa cały z polerowanej kwasówki :

to chyba jedyny taki film z popularnym 320d z proexem

a tak to było na ori wydechu:

napiszę tak, z tłumikiem to tak jak ze sprężynami sportowymi jak ktoś chce mieć cicho i komfortowo to niech zostanie na ori jak chce się mieć lekki charczący dźwięk i liczy się z buczeniem przy wyższych prędkośćiach to ok