Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Czy to typowo meskie forum,czy ewentualnie jako uzytkowniczka tej marki,czasem mogę skrobnać słówko?

Bo wiecie,mimo,ze baba i wg.niektórych wypowiedzi na tym forum,z założenia nie umiem prowadzić :wink: - kocham moją Niunię.Mówię do niej,głaszczę w kierownicę i wpadam w zachwyt,kiedy ona do mnie "gada". :mrgreen:

Nawiasem mówiąc Niunię dostałąm w prezencie od męża i nigdy już nie wsiądę do innej marki.To miłość od pierwszego wejrzenia.

Pozdrawiam wszystkich

Edytowane przez ZonaSzonera
  • Odpowiedzi 77
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Moderatorzy
Opublikowano
...czy ewentualnie jako uzytkowniczka tej marki,czasem mogę skrobnać słówko?...

Oczywiście :wink:

Jesteśmy otwarci na wszystkich którzy w sposób kulturalny chcą rozwijać swoją pasję...

Tylko drobna uwaga na przszłość - pisz poprawnie tematy wątków. Ten też możesz poprawić...

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano

Poprawiłam.

W takim razie będę rozwijać swoja pasję.Z Waszą bezcenną pomocą oczywiście. :mrgreen:

Na razie moja śliczna sprawuje siez zarzutu.

Tfu,tfu,odpukać :mad2:

Opublikowano

Na razie moja śliczna sprawuje siez zarzutu.

A jaki to model? :8)

Opublikowano

Witam

Moja druga polowa tez zakochala sie w naszej niunce do tego stopnia,ze sama pilnuje zeby zawsze byla czysta(co w poprzednich samochodach bylo nie do pomyslenia)i nawet zalogowala sie na Forum i czesto na nim przesiaduje :mrgreen:

Pozdrawiam

2FST4U
Opublikowano

Dodam tylko,ze kiedyś,kiedy moja brzydsza połowa szalała po sklepach i giełdach motoryzacyjnych,stałam obok z oficjalnie znudzoną miną.

Teraz,sama łaze kupuję niuni rózne rzeczy....Ostatnio pojechałam po wiosenne buty...wróciłam z pokrowcami.....To dziwne,jak taki samochod zmienia swiatopogląd. :wink:

A mój znajomy powiedział:"ja bym nie kupił beemki".Zaczynam podejrzewać,ze zazdrość przez niego przemówiła.Jeździ golfem.....

Opublikowano

Witam Zono Szonera!!! :handshake:

Nie jestes sama na forum. Ja jestem forumowiczka od jakiegos czasu ale nie udzielam sie. Wole sobie przy kawce poczytac co tez madrego pisza panowie. Jak dotąd poruszalam sie E-34 520 ale marzy mi sie na własnosc jakas ładna trojeczka, taka zeby byla tylko moja. :obloki:

Opublikowano
No jak najbardziej zapraszamy do pisania, moja Pani na przykład uważa że BMW to fajne auta ale ona nie chce rzucać się w oczy. W związku z czym jeżdzi VW na wielkich felgach i z panoramicznym dachem i nie ma gościa który by się nie obejrzał, śmiech na sali :mrgreen: Pozdrawiam wszystkie damy za kierownicami BMW. :cool2:
Opublikowano
Dodam tylko,ze kiedyś,kiedy moja brzydsza połowa szalała po sklepach i giełdach motoryzacyjnych,stałam obok z oficjalnie znudzoną miną.

Teraz,sama łaze kupuję niuni rózne rzeczy....Ostatnio pojechałam po wiosenne buty...wróciłam z pokrowcami.....To dziwne,jak taki samochod zmienia swiatopogląd. :wink:

A mój znajomy powiedział:"ja bym nie kupił beemki".Zaczynam podejrzewać,ze zazdrość przez niego przemówiła.Jeździ golfem.....

Tak trzymaj :cool2: :8)

Opublikowano

Witam również wszystkie panie bo jak widzę coraz wiecej się przyznaje, że interesuje się marka, ale nie powinny myslec jak sz.p. Izabella, ktora pisze:

Nie jestes sama na forum. Ja jestem forumowiczka od jakiegos czasu ale nie udzielam sie. Wole sobie przy kawce poczytac co tez madrego pisza panowie.

no nie robcie z nas panie takich szowinistów, udzielać się na forum moze i powinien kazdy zainteresowany marką, a przecież panowie nie zawsze piszą mądrze:)

Wszystkie samochody są prawie jak BMW... prawie robi wielką różnicę:))

Więcej mocy:

http://img61.imageshack.us/img61/1872/doladowanie3kk.jpg

Opublikowano

No widzicie,dać kobitce dobre autko i jaka sie gadatliwa od razu zrobiła :mrgreen:

A tak serio,to jest zaraźlwe,ja tez kupuję.

No co?Mam jeździć Polonezem???

Nie wypada..... :8)

Opublikowano

I dodam dobrze że na forum jest kilka kobiet można będzie poczytać jakie one mają doznania jeżdżąc BMW :mrgreen:

Pozdrawiam panie :)

Opublikowano

Dziekuję za pozdrowienia :oops:

Co tu duzo opowiadac,Becia jaka jest,kazdy widzi...tu trza jeździć i nie oglądać się za siebie :wink:

Robard,nie robimy z Was szowinistów,jednak motoryzacja to wasza domena,a my,kobitki jesteśmy sprytne i uczymy sie od tych co wiecej wiedzą.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opublikowano

Zawsze to tak jakos milej jak sa kobiety :mrgreen: (nie tylko na forum).

Witamy

Pozdrawiam wszystkich chorych na tzw chorobe BMW :)

http://img500.imageshack.us/img500/4504/06102004bmwe34series5m5resize3.jpg

Opublikowano

Moto-seksizm, seksizmem, ale chciałbym zobaczyć kobiete za kółkiem mojego auta.

Ja swojej kobicie nie daje powozić, bo nie daje rady - za twardo, ciężko etc.... :-) :8)

Opublikowano

Witam Panie... i Panów :wink:

Moja Pani prawo jazdy ma jeszcze przed sobą, ale mojej E30 jest jak najbardziej przychylna (jakże mogłoby być inaczej :twisted: ).

Pozdrawiam

zinnoberrot coupe - bawarka browarka

http://img522.imageshack.us/img522/8581/1006088forum2ii8.jpg

Opublikowano
Dobry ... jak wywolano mnie kobiete do tablicy, to tez postanowilam sie zarejestrowac i powiedziec hallo :mrgreen:
Tylko dwie rzeczy są nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do tego pierwszego nie mam pewności
Opublikowano

Szkoda, że tak rzadko można poczytać posty w wykonaniu kobiet. Ja też już myślałem o założeniu tematu pod tytułem "Puk, puk... Czy są tu kobiety/ dziewczyny???"

Nie chciałbym żeby to źle zabrzmiało, ale nie każda kobieta zasługuje na BMW. Ostatnio widziałem pewną babcie za kierownicą 325 Coupe i mało mi serce nie pękło jak zobaczyłem co ona wyprawia... :mad2: :mlotek: :duh:.

Opublikowano

Moja kobietka też lubi te autko.

A jak powiedziałem, że jeszcze troche i trzeba kupić dużo młodszą drugą miłość to oburzona powiedziała, że tego samochodu nie pozwoli mi sprzedać, to będzie jej autko :roll2:

Tak to się moja kobietka przyzwyczaiła i to kto by pomyślał, że zaprzyjaźni się z moją kochanką :norty: :mrgreen: :cool2:

BMW wieczna miłość...