Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie...

Od jakiegos miesiaca swieci mi sie caly czas autko na zegarach...

Sprawdzalem INPA - brak bledow (poza 17 TOG - czujnik oleju - standard)...

Wczesniej autko paliło sie tylko wtedy, kiedy byly drzwi otwarte lub swiatla nie zapalone...

Ktos moze mial podobny przypadek??

Pozdrawiam :)

Opublikowano
Też tak pomyślałem, ale .... on to ma od miesiąca... No, ale może tam nie zaglądał :8)
Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana.
Opublikowano
Źle go zrozumiałeś kolego. Na zegarach, w razie jakiejś usterki ( ewentualnie otwartych drzwi ) pojawia się takie auto w pomarańczowym kolorze.
Ar­mia ba­ranów, której prze­wodzi lew, jest sil­niej­sza od ar­mii lwów pro­wadzo­nej przez ba­rana.
Opublikowano
Może masz spalona jakąś żarówke i stąd pojawienie się tego autka. Zapodaj fotke, ułatwisz mam zadanie:)

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Gdyby była spalona żarówka to była by pokazana która na tym wyświetlaczu .

A ja mam takie jeszcze pytanie do Was ,czy na tym aucie na wyświetlaczu pokazuje wam ,że jest otwarta maska silnika czy nie?

Opublikowano
nie pokazuje silnika. Pokazuje tylko drzwi oraz bagażnik i spalone światła z przodu albo z tyłu. Nic więcej. Żadnej usterki to autko nie pokazuje samo w sobie.
szukam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
No właśnie u mnie też nie pokazuje maski otwartej ,ale pod maską mam jakiś czujnik .
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
pod maską mam jakiś czujnik .

Krańcówka alarmu. Ot i cała historyja.

Opublikowano

długo jeszcze będziecie myśleć że jest jakiś czujnik otwarcia maski ? :)

mogłeś mieć alarm kiedyś, mogła zostać sama krańcówka albo cokolwiek innego ale nie ma takiej funkcji jak pokazywanie otwarcia maski. Jak ci mało i nie wierzysz to włącz test zegarów (zapalają się wszystkie kontrolki w liczniku) i zobacz czy ci się zapala jakaś kontrolka otwarcia maski.

szukam
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Jakie te autka są mądre. Nie mają kontrolki specjalnej do żarówki postojowej a i tak próbują wskazać jej spalenie :mrgreen:

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
Jak nie mają jak mają:) Auto Kolegi DemogorgonPL jest tego przykładem, jak każda inna e46.

JEST TYLKO JEDNA MARKA AUT:)

Rozkoduje VIN