Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Co sądzicie o tym modelu, czy warto go kupić?

Mi się bardzo podoba :mrgreen:

Ale co to znaczy 'warto kupić'? Jako 1 auto w domu to raczej nonsens. Ale gdyby mi zbywało i mógłbym sobie pozwolić na drugie - to 'ależ owszem, czemu nie' w rytm znanej melodii.

:: Moje auto ::

:: Nieważne czym jedziesz, ważne dokąd ::

Opublikowano
Chodziło mi raczej o względy eksploatacyjne i doświadczenia, model jest już troche na rynku, ewentualne przypadłości np. przeciekający dach dostępność części bo już się nasłuchałem trochę w sklepach moto: wie pan co ale to nie jest zwykły model będzie trzeba poczekać aż importer przyśle części może w przyszłym miesiącu :D
Wyłącz światła w dzień - wróć do normalności !!!
Opublikowano
tyle ze Z3 podwoziowo to E36 COMPACT...najwieksza wada Z3 jest cieknacy dach...nawet jak poszycie jest nowe to cieknie...jest to problem fabrycznie zle skonstruowanych uszczelek...
Opublikowano
Kornelio - dla scisłosci to Z3 odpowiada wiekszoscią elementów zawieszenia serii E36 generalnie- tzn np Z3 //M coupe ma te same wahacze przednie co M3 coupe itp
Opublikowano
no i to sie zgadza , do serii Z czy 8 o czesci jest trudno . Trzeba to brac pod uwagę.

Ale tylko uzywane. Jak potrzebowalem czujnik do silnika V12 to byl od reki, gumowe podkladki pod progi do podnoszenia auta byly po dwoch dniach (jedna byla na stanie, a druga zamawiali z niemiec) takze nie jest tak zle :wink:

Opublikowano
jak najbardziej warto Z3 .. dla wygladu ... a najlepiej wersje coupe - dla mnie mistrzostwo ;)
kupie szerokie 17" do E36 - najchetniej 9" przod i 10" tyl
Opublikowano

A ja mam Z4 i nic nie wiem o cieknącym dachu. I jestem BARDZO z tego autka zadowolony :D Zresztą jak można nie cieszyć się z takiego auta :?: :wink:

Już przytupuję z nogi na nogę i czekam wiosny :norty:

Pozdrawiam :!:

SPRZEDAM

Komplet zderzaków BMW F30 Sport Line

Komplet zderzaków BMW Z4 E89