Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Ja także kiedyś zgubiłem ją.W sklepie z częściami BMW dopasowali mi a potem wy......m je i założyłem zwykłe :cool2:
Opublikowano
Lub duży młot i wytrzymała nasadka :D Ja tak odkręciłem u siebie choć miały wytrzymać wszystko :D Więcej tego dziadostwa nie założę :duh:

krys32 ale przecież nocny złodziejaszek raczej nie będzie tłukł młotem 5 kilowym pod oknami,żeby zwinąć koła bo obudzi całą okolicę - chyba że chodziło Ci o inny przypadek :?:

Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Opublikowano
Nie no ja pisałem jak właściciel może odkręcić hehe :D A co do złodziei to mojemu sąsiadowi chcieli zdjąć felgi, a że miał złodziejki założone to przebili koła, porysowali trochę lakier i przecinakiem lub czymś podobnym uszkodzili te złodziejki i nikt nic nie widział i nie słyszał. A auto stało 2 dni :duh:
Opublikowano
duży młot, przedłużka jakaś z grubej szpili, 4-6 uderzeń w śrubę młotem poprzez przedłużkę i potem byle co wsadzasz w śrubę antykradzieżową aby załapało i odkręcasz. Robiłem to u siebie 5, minut roboty i wywaliłem je w pieruny, pozdrawiam
Opublikowano
tak ja odkrecilem: podjechalem do warsztatu kolegi, wbil mi w srube koncowke torksa, taka jak by nasza redukcja ale inne frezy a przy takich rozmiarach sa one niezniszczalne wiec dwa uderzenia i wbita, zwykly klucz i ruszona. pozniej wywalilem je wszytskie :)
Opublikowano
tak ja odkrecilem: podjechalem do warsztatu kolegi, wbil mi w srube koncowke torksa, taka jak by nasza redukcja ale inne frezy a przy takich rozmiarach sa one niezniszczalne wiec dwa uderzenia i wbita, zwykly klucz i ruszona. pozniej wywalilem je wszytskie :)

Ja u siebie identycznie odkręcałem.

-a z tym młotem i waleniem w szpile to nie kapuję,jak to niby działa?

Domyślam się że chodzi chyba o ostry przecinak przyłożony do krawędzi łba śruby.