Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Niestety promocji w ASO nie było :(. Dzwoniłem do serwisu do Poznania i dostałem info, że taki aku jest na zamówienie, koszt to ponad 800zł (plus wycieczka 200km tam i z powrotem). Varta Blue tutaj na miejscu ze zniżką dla znajomego mechanika - 350zł. Wybór był oczywisty :)
Opublikowano
W takiej sytuacji też bym brał Vartę. Ja zapłaciłem 500 zł z małym groszem (brutto), aku był na miejscu od ręki, ASO 5 minut drogi od domu + montaż w cenie :D
Straight six in the front, manual gearbox in the middle and drive goes to the back - that's the chapter one, page one of the petro-sexual handbook :D
Opublikowano

trzeba przyznać że długo pracował bo data na nim wybita to 10.2002.

.

Ja swój podziwiam bo jest oryginał z 98r :mrgreen: Taka malutka tykająca bomba która jeszcze nie wybuchła ani razu :)

Raz jechałem z niedokręconą klemą minusową i go ok 3 godz ładowałem zapobiegawczo i to tyle. Gada w mrozy zawsze. W tym roku jak wiadomo nie można w naszych warunkach tego sprawdzić bo mamy wiosnę.

Opublikowano

trzeba przyznać że długo pracował bo data na nim wybita to 10.2002.

.

Taka malutka tykająca bomba która jeszcze nie wybuchła ani razu :)

Piękną mamy wiosnę tej zimy, to prawda :). Jednak nie trzeba mrozu żeby bomba wybuchła. Moja stała 2 dni (sylwester i nowy rok) na dworze, potem 2 stycznia odpaliła bez żadnego problemu, przejeździła cały dzień a to sklep, zakupy, znajomi itp, prawie 80km odpalana kilkanaście razy. Przyjechałem do domu, wstawiłem do garażu i po nocy spędzonej w cieple bateria powiedziała "NIE" :) Może szok termiczny ;)

Opublikowano

Ciekawe czy te oryginalne akumulatory są tak porządnej jakości (mój ma prawie 16lat) czy dobrze im robi w miarę stała temp która jest w bagażniku.

W lato aku normalnie pod maską jak jest dostaje szoku gorącej temp która dobrze na niego nie wpływa. W zimę jest praktycznie na wolnym powietrzu. W bagażniku zawsze troszkę cieplej w zimę jest a w lato nie jest taki piekarnik jak w komorze silnika.

• 10 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam :).

Auto zostaje wystawione na sprzedaż. W sobotę powinienem zrobić zdjęcia i wystawić ogłoszenie na Otomoto lub Allegro to wtedy dodam link :). Razem z autem 2 komplety kół - lato i zima (oba zestawy aluminiowe). Cena wyjściowa będzie w granicach 13 tys. Rdza na tylnej klapie widoczna na poprzednich zdjęciach już nieaktualna - klapa już polakierowana. Cena nie jest niska, ale adekwatna do stanu technicznego auta. Wszelkie propozycje pw bądź telefonicznie, mój nr 603 849 969.

Pozdrawiam.

Jakub

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Hej. Czemu sprzedajesz?

Czyżby przyszedł czas rozstania od tak po prostu? Chyba każdego to dotyczy pomimo, że lubi auto to...

ec2Wze6.jpg
Opublikowano

Hej.

Uzupełniam info o sprzedaży o link:

http://allegro.pl/show_item.php?item=4824291576

CICHY Sprzedaję, a właściwie wystawiam na sprzedaż z powodu takiego, że kuzyn sprzedaje swoje auto. Auto jest z pewnej ręki i bardzo zadbane. Mam 10 dni żeby sprzedać swoją bo kuzyn ma już kupca na swoje auto. Jeżeli nie sprzedam... nie będę płakał i zostanie w rodzinie :). Cena adekwatna do stanu więc podejrzewam, że dużo chętnych nie będzie. Albo kupi miłośnik marki lub ktoś kto doceni to auto, albo z babcią spędzę jeszcze parę lat.

Pozdrawiam :).

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam :)

Beemka kolejny "kamień milowy" ma za sobą, co czyni ją samochodem nie do sprzedania w Polsce. Poniżej foto:

cffc3a8b848f.jpg

Auto jeździ, ma się dobrze, jak na razie na złom się nie wybiera :lol:

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...