Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Najlepiej by było taką 330Ci okleić czarną folią matową całe :) efektownie by wyglądało.

Też będę się niedługo rozglądać za e46 i 98% będę szukał czarnych, w 1% niebieskich i w 1% grafitowych..

no ale jak się trafi zadbana srebrna... no to ostatecznie może sobie okleję taką folią :D albo przemaluję.

Taka jak tu by mi wystarczyła w zupełności http://otomoto.pl/bmw-330-e46-piekne-bmw-330-ci-C36299240.html

idealny kolor, idealne felgi, idealny silnik :) czego chcieć więcej.

może jedynie zderzaki bym zmienił z czasem na agresywniejsze nieco.

Przód też wypadałoby zmienić na ten od wersji 3,0i.

Opublikowano
Najlepiej by było taką 330Ci okleić czarną folią matową całe :) efektownie by wyglądało.

Też będę się niedługo rozglądać za e46 i 98% będę szukał czarnych, w 1% niebieskich i w 1% grafitowych..

no ale jak się trafi zadbana srebrna... no to ostatecznie może sobie okleję taką folią :D albo przemaluję.

Taka jak tu by mi wystarczyła w zupełności http://otomoto.pl/bmw-330-e46-piekne-bmw-330-ci-C36299240.html

idealny kolor, idealne felgi, idealny silnik :) czego chcieć więcej.

może jedynie zderzaki bym zmienił z czasem na agresywniejsze nieco.

Przód też wypadałoby zmienić na ten od wersji 3,0i.

A ten zderzak jest oryginalny?

http://www.vrking.info/wp-content/uploads/bmw-e46-330ci-bmw-e46-330ci-mii-dhler-19-zoll-von-houbi-tuning-community.jpg

Opublikowano
Mieszkam w Anglii i mam dość dobra prace wiec spoko, chciałbym zainwestować i zrobić porządne e46 może w 3.0. Czyli to co na zdjęciu to m3? Czy stuningowana e46? Lift/ przed lift?

To jest M3. M3 nigdy nie przeszly liftu, wiec moze byc nawet z 2003r.

Ten efekt osiagnela fabryka, ktos tylko dolozyl inne felgi i zdaje sie troche ja nizej posadzil.

http://images75.fotosik.pl/97/7ea837af20c745c4.jpg
Opublikowano
BMW 320 2200ccm 170km czy to dobry wybor ? znalazłem fajnie wygladajacy i chciałbym sie dowiedziec czy ma jakies wieksze wpadki ten samochod ?
Opublikowano
Hejka. Mam pilną sprawę, jestem zagranicą a ojcu w aucie coś z centralnym poszło. Nie może otw auta ani z pilota ani z klucza. Jak otw auto, co robić? POMOCY
Opublikowano

Drodzy Forumowicze, Pomożecie, auto stoi po za domem i strach go zostawić tam na dłużej. Pomocy, proszę o wszystko co się przyda aby otw auto (linki itp)

Sam może bym dał radę ale jestem 1700km od miejsca gdzie jest auto i to na dłuzej. POMOCY!!!

Opublikowano

Kat825 Witaj !

Po pierwsze to nie ten wątek ,bo tu o kupnie a nie o naprawach.

Aku mu całkiem padło i nie może otworzyć auta ?

Pokombinować i otworzyć maskę i prąd podać z innego auta , albo naładować ?

..........................................................................................

Generalnie to na privy nie prowadzę korespondencji.

Opublikowano

Pomożecie to tylko minuta z waszej strony a większość z was na pierwszy rzut oka widzi czy to szrot składak. Co myslicie o tym opisie tego komisu taki strasznie kolorozywany proszę o pomoc pozdrawiam

Dziękuje

Opublikowano

Cóż, jechać, zobaczyć, zabrać ze sobą znajomego mechanika/blacharza i tyle. Oba przebiegi mało realne, oba auta na pewno po szkodach - pytanie tylko czy mocno czy średnio i ile razy bite. Wyposażenie b podstawowe, silniki również, roczniki wczesne - czego tu się spodziewać? I handlarz i prywatny mogą obaj łżeć, na to rady nie ma. Są w sumie dość wysoko wycenione, może tragedii nie będzie w sumie?

Jedyne co odradzałbym to czarny kolor - chyba, że lubisz każdy weekend pół dnia polerować auto.

Opublikowano
Wysokie wycenione myślę że tak średnio, tylko że do Pabianic mam 90km a do Grzegorzowa 140 no to tak żeby jechać i obejrzeć nie zbyt. Odrazu kupiłbym jesli wyda się w porządku ale interesuje mnie wasza opinia czy warto jechac po zdjeciach i opisie czy lepiej szukać czegos innego
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

90-140 km to dla Ciebie daleko? :shock: proponuję żebyś ogłosił casting na auto dla Ciebie i sprzedawcy sami przyjadą :cool2:

Jaki ja głupi byłem, że jechałem po swój w ciemno na drugi koniec Polski..uwaga 500km :!: i trzymaj się teraz..pierwszy raz pojechałem w piątek obejrzeć a później drugi raz w poniedziałek kupić :shock:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tak to auto Zenona. Jest o tym aucie temat na "co sądzicie o..", więc :search:

Mój czarnuch

Drugi czarnuch-540i

E32 740IL

Kupię do e46 sedan przedlift:

- maskę cosmosschwarz 303

- osłonę dźwigni automat 51167059413 ("-" do przodu)

- listwę spryskiwaczy mgłowych polift (303 cosmosschwarz)

Najlepiej Dolny Śląsk, tel. 782-784-200.

Opublikowano
Wybieram się dzisiaj oglądać BMW e46, póki co tylko tak wstępnie żeby zorientować się czy warto wybrać się z nim na stację. No i właśnie, prosiłbym o wypisanie rzeczy, które ja jako laik (oglądałem z 2-3 bmw w jakimś komisie) mogę sprawdzić w samochodzie 'własnymi rękoma'. Na pewno rdza na nadkołach i progach, spasowanie poszczególnych części, co jeszcze?
Opublikowano

Witam Was wszystkich,

to mój pierwszy post ponieważ nadszedł chyba ten czas żeby zamienić małego szybkiego hot-hatcha (niestety wiekowy) na coś poważniejszego

Musi być kombi...

Proszę Was o opinie na temat tego modelu, jakieś info, na co zwracać uwagę, może wiecie że jest coś atrakcyjnego gdzieś do kupienia.

http://allegro.pl/bmw-320d-e46-prywatne-bogate-wyposazenie-gratis-i5204391670.html