Skocz do zawartości

Spalanie BMW e36 2.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siema, chciałem zapytać ile spala bmw e36 cabrio,coupe 2.8i manual bez vanosa w mieście na trasie i trybie mieszanym ??? bo slyszalem ze nawet 18-19l w mieście a na trasie 15-16l chce sie przekonać czy to prawda pytając specjalistów ^^
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Właśnie, m52 były tylko z vanosem, potem nawet doszły dwa.

Spalanie będzie takie jak jeździsz. Miasto miastu nie równa, trasa trasie też.

PZDR>

Opublikowano
siema, chciałem zapytać ile spala bmw e36 cabrio,coupe 2.8i manual bez vanosa w mieście na trasie i trybie mieszanym ???

bez vanosa to raczej spala zero

Opublikowano

miasto 10-12 palowanie 14-15

trasa spokojna do 140 stala predkosc itp kozystne warunki 7-8 srednie warunki wyprzedzanki itp 8-9 hardcore vanos gra 10-12 i co chwile 2paki.

• 4 miesiące temu...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Właśnie, m52 były tylko z vanosem, potem nawet doszły dwa.

PZDR>

Silnik M52 w wersji z dwoma Vanosami trafił dopiero pod maskę e46.

Nie było go nigdy w sedanie, coupe, kombi e36. Nie wiem jak w kompakcie 323ti e36 z lat 1999-2000, ale tam raczej też był ten z jednym VANOSEM.

spieszmy się kochac e36, tak szybko odchodzą...
Opublikowano
A Panowie ile spala 2.8 z automatyczną skrzynią biegów ? :)
http://obrazki.elektroda.pl/5027143500_1344194822.jpg
Opublikowano
Moja w kombi i manualu przy ostrej jezdzie i lataniu bokami pali w miescie 18-20l/100km a w trasie przy predkosci ok 140km/h 8-9l/100km a im szybciej tym wiecej wiadomo.