Skocz do zawartości

E39 525 DISEL WARTE UWAGI SPRZEDAWAĆ CZY NIE POMUŻCIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam kupiłem to viewtopic.php?f=156&t=179483 atu szukałem bardzo długo bo wcześniej miałem takie same ale okrojone bez klimy po prostu wpadłem a teraz to i auto bajka nic żadnych problemów cyka jak zegarek w mieście zeszłem na spalaniu nawet do 8,5 do 9 l pięknie się prezentuje ale prawie cały czas stoi do pracy mam kawałek i na wycieczki nie jeżdżę uważam że marnuje się ten samochód u mnie zastanawiam się nad czymś małym na krudkie trasy a może terenówką jest to tds ale naprawdę wersja ideał nie wiem sprzedawać czy nie. potrzebuje porady a niedawno wymieniłem wszystkie szklanki pompa wtryskowa wymieniona w zeszłym roku w serwisie.
Tylko BMW jest samochodem , inne auta to wyrób samochodo-podobny.
Opublikowano

jeżeli jesteś zadowolony z auta i cyka ci jak zegarek... to ja bym się grubo zastanowił!!! na pewno włożyłeś w niego dużo pracy

jeżeli cię nie zawodzi to nie sprzedawaj...

a jak trafisz na jakieś padło które wygląda idealnie a nim nie jest i zacznie się sypać

kolejne wydatki i czas włożonej pracy...

decyzja należy do ciebie grubo się zastanów....

Opublikowano
Ja bym tez nie sprzedawał, przynajmniej wiesz co masz, znasz już auto wiesz co porobiłes w nim, a nie wiadomo na co trafisz kupując inny, tez mam blisko do pracy a jezdzę swoim też dla przyjemności, nie zawsze tam gdzie muszę, pozdrawiam
Opublikowano

Ale o co chodzi? Skąd my mamy wiedzieć czy sprzedawać? Jak nie potrzebujesz to sprzedaj (trzeba było myśleć przed zakupem). Jak potrzebujesz i taki "warty uwagi" to nie sprzedawaj. I tyle w temacie :)

A jak kupisz inny to znów się bedziesz pytał czy sprzedawać?