Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Według mnie auto suuuper. Jestem zagorzałym fanem touringów ze względu na praktyke. A i jeżeli chodzi o wygląd nie są bynajmniej brzydsze od sedanów. Z tych co przedstawiłeś najbardziej podoba mi sie trzeci (srebrny).
http://img27.imageshack.us/img27/1430/10008058vw.jpg
Opublikowano
według mnie najlepszy 2,5 TDS malo pali a z filtrem umozliwiajacym jazde na rzepaku i roslinnym to prawie za free sie jezdzi
Opublikowano
witam

mnie tak srednio podobaja sie te e34 ;/ ,jesli juz szukasz to tak od rocznika 94 :) i najlepiej z motorem 2,5 w benzynie :)

przyłaczam sie do opinii kolegi. Moze kombiaki nie są takie piekne jak sedany, ale nie po to ludzie kupuja kombiaki...Sa bardziej praktyczne. Mozna np lodówke do naprawy zawieźć, albo tesciową wygodnie do ZOZ-u zawieźć. Mozna tez kilka worków ziemniakow przwieźć z targu :duh:

zartowałem...tak serio, to silnik 2.5 w benzolu to minimum...

Nie wiem jak w sorku z hałasem, ale to przeciez nie wyczuwalne nieuzbrojonym uchem..

"Mężczyznę poznać nie po tym jak zaczyna, ale po tym, jak kończy..." Leszek Miller

"Czy stać nas na to, aby nas nie było stać..?" Kazimierz Marcinkiewicz

2oo> niż 4 koła

Opublikowano

gdy ja mialem zamiar kupic autko to nie bylo innej mozliwosci jak e34 touring i to nie ze wzgledu na przestrzeń ładunkowa itd (jezdze autem sam,ewentualnie z moja kobieta) ,poprostu mi sie bardziej podobał.

i oczywiscie bylem nakrecony przez tylna uchylna szybe w kufrze i 2 szyberdachy :)

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Touringi są suuuper!

Jednak mnie również nie podoba się żaden z przytoczonych przez Ciebie linków. Po prostu wyglądają badziewnie - jakieś takieś "zużyte".

No i silnik, fakt - nie bój się 2,5...

Kai
Opublikowano
czytajac forum czlowiek dochodzi do zdania ze 1.6 pali tyle samo co 2,5 a w rzeczywsitosci tak nie jest.jest tez roznica miedzy 2.0 a 2,5 szczegolnie w miescie gdzie glownie uzywam auta a dwa ze dochodza koszty ubezpieczenia...na 2,5 mnie nie stac i tyle...i na super laleczke tez nie...
Opublikowano

do 5er, 2l to naprawde troche mało. dodatkowo te z Twoich linków naprawde nie wyglądaja zbyt apetycznie.

nie wydaje mi się też, żeby np ubezpieczenie jakoś znacząco sie różniło między 2,0, a 2,5.

no i tak jak mówili koledzy, piątka ładniej wygląda po 94 roku z szerokimi nerkami.

Opublikowano
Zauważyłem pewną prawidłowość. Każdy kto ma zamiar kupić E36 318 od razu jest skazany na głosy typu kup 325 albo najlepiej 328. Ten kto chce kupić E34 520 analogicznie jest namawiany na 525, 530 a najlepiej 540. Odnośnie rocznika zastanawia sie nad 1992 a wszyscy doradzają 1994. Wiadomo pomędzy takimi autami jest różnica ceny i to nieraz niebagatelna. Zgodze się jednak z tym że lepiej wydać więcej i mieć mniej kłopotów z późniejszym użytkowaniem.
http://img27.imageshack.us/img27/1430/10008058vw.jpg
Opublikowano

mnie wystarczy 2,0 150bhp, na trasie nie ma problemu jechac ponad 200/h,a spalanie w miare.

wiec 520 to tez bardzo dobra opcja :)

fakt jesli ktos jezdzi 540 to 520 to straszny żółw,ja kupujac auto mialem postanowienie ze nie bedzie tam LPG i dlatego taki a nie inny wybor.A jest roznica w spalaniu 520 a 525 i nikt mnie nie przekona ze pala prawie tyle samo :)

Opublikowano
Co do silnika to wszystko zależy czego oczekujesz, jak osiągów to 535, 540, M5, jak ekonomiki to 518, 520 albo diesle, są też 525, 530 dla niezdecydowanych... Każdy może wybrać coś dla siebie, choć faktycznie na forum coraz częściej można dojść do wniosku, że 540 pali prawie tyle co 518 :D.