Skocz do zawartości

Ankieta/glosowanie - jaki silnik masz w F10/11

<t>Jaki silnik masz w F10/11</t>  

130 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Panowie krotko jaki silnik macie w swojej F10/11 - da nam obraz jak to wyglada na naszym krajowym rynku z silnikami w F10/11. Edytowane przez maja22
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Zagłosowałem, ale obraz to nam da co najwyżej z jakimi silnikami jeżdzą forumowicze..

Marcin masz racje ze to tylko silniki chcialem dodac w ankiecie jaka buda macie i jaka kwote wydaliscie!!! ale w ankiecie jest tylko 10 lini do wykorzystania ...

Opublikowano

Hej,

miałem co innego na myśli. Napisałeś że da nam obraz jak to wyglada na naszym krajowym rynku, czyli w Polsce. A z tej ankiety możemy się dowiedzieć co do preferencji forumowiczów :)

Opublikowano
Ciekawy pomysl z ta ankieta maja. Kiedyś mi się wydawalo, ze do auta typu 5er series, A6, czy E classe, dwulitrowy silnik to jakas super glpupota... Potem kupilem e60 520d, bo taki byl budzet i bylem zachwycony, pozniej troszke brakowalo... Po 3 latach przesiadka na F11 530xd i narazie jestem zachwychony:)) pozrd!
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
jak narazie to widac u nas w kraju kupuje sie 530 d lub 520 d - a w salonie mowili iz 525 d to 70% sprzedanych aut !?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
tu raczej nie chodzi o osiagi tylko o akcyze - 525d jest tansze o jakies 20-30 tys.zl ale na ankiecie tego narazie nie widac bo wiecej jest z silnikami 530d
Opublikowano
jak narazie to widac u nas w kraju kupuje sie 530 d lub 520 d - a w salonie mowili iz 525 d to 70% sprzedanych aut !?

Jeszcze jedno 520d dorzuciłem. Ja słyszałem że zdecydowanie najwięcej 520d, 525d biorą ci, co chcą mieć x-drive. Z tego co widzę na ulicach Wawy, to jakieś 70 % jeździ 520d, sporo bez znaczka, więc pewnie też z tym silnikiem. Rzadko widać benzynę, wydaje mi się że sprzedaje się ich niewiele, a jeśli już to pewnie najmocniejsze.

Opublikowano
Jak jeszcze jeździłem F10 to 523i a w ankiecie nie ma takiej opcji :-(
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano (edytowane)
Jak jeszcze jeździłem F10 to 523i a w ankiecie nie ma takiej opcji :-(

sorry ale do ankiety tylko jest 10 lini :(

ciekawi mnie kto taki cichy jest na forum posiada M5 - powinien juz zdjecia zaladowac i opisac wrazenia :nienie:

Edytowane przez maja22
Opublikowano
Zamówione i czekam na odbiór ale nie zaznaczyłem w ankiecie bo jeszcze fizycznie auta nie mam. Czyżby faktycznjie było dwóch cichych właścicieli hmmm......:)
Opublikowano
Ja wybralem 525xd bo po 1 zalezalo mi na xdrive a w 520d to opcja niedostepna, a po 2 wolalem dopchac bajerami - cena koncowa wyszla prawie 300k, ja np wole (ale to tylko moje zdanie) jezdzic fajnie wyposazonym autem niz golasem 535xi :D
Opublikowano
zupelnie mi to nie przeszkadza, przy obecnych cenach wahy moge smialo powiedziec ze nawet jestem zadowolony :]
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
no juz robi sie CIEKAWIE 3x M5.:)
Opublikowano
Czyli co 10te sprzedawane f10 to m5!!! :)

Taa, jasne. Te 3 głosy te pewnie trole.

"Demokracja: Mówisz co chcesz, robisz co ci każą" - Geoffrey Berry
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
oprocz jednego glosu na M5 ( xoskix ) to wierze ale dwa nastepne to nawet ci glosujacy nie posiadaja nawet F10/11. ale moze to sprawdzic Kruk203 i zrobi tzw porzadek