Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam kolejny problem. Zawsze po deszczu gdy wsiadam do auta dziwnie śmierdzi. Wszystkie dywaniki są suche a choinki zapachowe nic nie dają. Wie ktoś skąd może wydobywać się brzydki zapach?
Opublikowano
Filtr wymieniony. Pewnie masz rację, tyle że wykładzina jest wszedzie sucha :( Ni bardzo wiem gdzie szukac.
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Jak są mokre, to znaczy, że wytłoczki w drzwiach przepuszczają. Proste.

Przy odrobinie szczęścia na tym się kończy. W większości przypadków woda znajduje sobie drogę po uszczelkach do wnętrza.

Na forum kolego Sproxxy jesteś od dawna, a nie wiesz, że nie cytuje się całych postów? Po co dwa takie same zdjęcia w jednym temacie?

Opublikowano

Patrzyłeś z tyłu i z przodu?

ps. jak już nie będziesz miał pomysłu to rozkręć tapicerkę i zobacz czy folia ,która jest pod tapicerką jest dobrze przyklejona.

Opublikowano

Tak, chodzi mi o tapicerkę drzwi. Ja ostatnio rozebrałem tapicerkę bo miałem wodę w aucie i właśnie tam się lała woda.

Na samym dole pod tapicerką była odklejona folia.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)
z folią w drzwiach jest ok. Dziwny zapach pozostał :( Edytowane przez Sproxxy
Opublikowano

to niestety musisz chyba szukać węchowo z którego miejsca dokładnie tak smrodzi :D

steryd zmień to zdjęcie w podpisie bo dramat jest czytać posty jak ktoś ma takie wielkie zdjęcie, zrób je duzo mniejsze, nie jestes sam na forum.

szukam
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Podlaczam sie pod temat...

Mam ten sam problem, po deszczu jest dziwny zapach w samochodzie, dywaniki suche, progi suche (chociaz po bardzo obfitych opadach czasem sa mokre), u mnie dochodzi jeszcze szyber.. gdyby odplyw byl zapchany, to gdzie moze zbierac sie woda??? No i jak sprawdzic ten odplyw od szyber-dachu??