Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! jestem nowym posiadaczem bmw e34 525 TDS (sedan)

mam uszkodzone drzwi prawe przód i tył i chciałem kupić nowe na allegro, lecz widzę z samego modelu e34 520 i chciałbym się dowiedzieć czy te drzwi będą pasowały zarówno do mojego TDS-a jak z tamtego modelu i czy w ogóle drzwi będą pasować z obojętnie jakiego sedana typu e34

z Góry dziękuje za pomoc ;)

Opublikowano
Po pierwszym tzw malym lifcie (93r) drzwi mialy inna budowe. Nie wiem czy beda one pasowac do twego egzemplarza. Moze zawiasy tez sa inne. Nie jestem pewien.
Opublikowano
a więc chciałbym pewnej odpowiedzi czy na pewno po "małym lifcie" te drzwi też będą pasować np od samochodu przed liftem
Opublikowano
na pewno nie pasuje zamek od przed do po lifcie inne mocowanie , wiem bo przerabiałem temat, zawiasy pasują
BÓG MIŁOŚĆ WYGODA
Opublikowano

Tak było by najlepiej.

Kiedyś przerobiłem drzwi z po liftowych na przed liftowe, o ile dobrze pamiętam, trzeba było coś podpiłować i wywiercić o to cała operacja, ale nie warto.

Opublikowano
Sprawdź czy w Twoich starych drzwiach idzie w środku taka rura wzmacniająca. Jeśli tak to kupujesz też z rurą i musi wszystko pasować.