Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NCS-em można ustawić sygnał:

gdy zapala się rezerwa jak w Audi,

informujący o wyjęciu kluczyka z stacyjki jak w amerykańcach i trzeba poszukać może jest też opcja sygnalizacji płynu spryskiwaczy i chłodniczego.

Co do informacji dźwiękowej gdy temp spadnie do 3stopni miga na zegarach aktualna temp i tak zostaje. Jest możliwość zmiany by migało i wracało to tego co było np. godziny.

Jeszcze z ciekawych opcji informowanie kierunkami czy samochód został zamknięty lub otwarty a w wersji z alarmem dodatkowo dźwiękiem.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Tych różnych ustawień, jeśli już pisać nie na temat - jest oczywiście sporo więcej.

Co do gongu, to rezerwę sobie ustawię z chęcią i ja.

Ale niech was opatrzność broni przed sygnałem informującym o pozostawieniu kluczyka w stacyjce. Miałem i musiałem zlikwidować, najgorsza durnota świata.

Opublikowano
Dlaczego ? Piszczy nawet jak sa zamkniete drzwi ? W jakim module to kodowales bo ja probowalem w zegarach ale error wyskakuje.