Skocz do zawartości

E46-320d sygnal ostrzegawczy-informujacy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy w E46 po zapaleniu sie np. rezerwy paliwa,chlodziwa,spryskiwaczy(brak wody) powinno sie pojawic pikniecie(dzwiek) ostrzegawczy-informujacy
Opublikowano
  • Autor
nikt niewie czy wraz z pojawieniem sie na zegarach kontrolki, jest tez dzwiek informacyjny?
Opublikowano
U mnie tego nie ma. Chyba tego "bajeru" nie było w e46...
Opublikowano
  • Autor
Pytam sie bo zawsze mialem tylko AUDI i tam takie cos bylo.
Opublikowano
Pikniecie tylko jest jak temperatura otoczenia spadnie ponzej 3 stopni. W sumie to szkoda, ze tylko wtedy :(

chiptuning, diagnostyka

506 072 789

Opublikowano

NCS-em można ustawić sygnał:

gdy zapala się rezerwa jak w Audi,

informujący o wyjęciu kluczyka z stacyjki jak w amerykańcach i trzeba poszukać może jest też opcja sygnalizacji płynu spryskiwaczy i chłodniczego.

Co do informacji dźwiękowej gdy temp spadnie do 3stopni miga na zegarach aktualna temp i tak zostaje. Jest możliwość zmiany by migało i wracało to tego co było np. godziny.

Jeszcze z ciekawych opcji informowanie kierunkami czy samochód został zamknięty lub otwarty a w wersji z alarmem dodatkowo dźwiękiem.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze

Tych różnych ustawień, jeśli już pisać nie na temat - jest oczywiście sporo więcej.

Co do gongu, to rezerwę sobie ustawię z chęcią i ja.

Ale niech was opatrzność broni przed sygnałem informującym o pozostawieniu kluczyka w stacyjce. Miałem i musiałem zlikwidować, najgorsza durnota świata.

Opublikowano
Dlaczego ? Piszczy nawet jak sa zamkniete drzwi ? W jakim module to kodowales bo ja probowalem w zegarach ale error wyskakuje.