Skocz do zawartości

316i compact,zmiana zawieszenia na 60/40 mts bedzie dobrze??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

316i compact,zmiana zawieszenia na 60/40 mts bedzie dobrze??

jak w temacie prosze o opinie

Opublikowano
wygląd na plus, prowadzenie na plus, komfort na "0" :D i oczywiście uważaj na wszystko na drodze, ograniczniki, garby, studzienki i inne luksusy polskich dróg :D a jaką felgę masz do tego zawiasu?
Opublikowano

zgadzam sie z kolegą zielaqq w całej rozciągłości jego wypowiedzi :cool2: wygląd i prowadzenie super, komfort - zależy jak miekki masz kręgosłup :wink:

a na wszystkie spowalniacze trzeba uważać - nawet zwlaniając do zera praktycznie - wszystko zalezy od tego jaki on jest bo sa różne,, krawężniki masakra - ja zamieniłem na oryginał bo nie dało się jeździc normlanie po warszawie - jak dla mnie

Opublikowano
ja jeżdżę na glebie od kilku miesięcy, na zimę muszę założyć serię, 2 razy poprawiałem mocowanie wydechu, czeka mnie poprawa konserwacji, raz wymieniałem w terenie przewód paliwowy :D ...ale gdy będziesz kiedyś jechał i zobaczysz odbicie swojej e36 w np witrynie sklepu (zakładając, że masz ładny lakier i ładne kółko :cool2: ) to uwierz, zapomnisz o tych wszystkich ogranicznikach i innych przeszkodach :cool2:
Opublikowano

nie mam alu, ma stalówki 15 narazie

i sie zastanawiam czy moze lepiej 40/40???

W Olsztynie gdzie jezdze drogi sa w strasznym stanie....nie chce zaraz czegoś urwać....

Opublikowano
Ja mam 60/40 MTS w Coupe`cie i jestem zaskoczony, bo liczyłem na większy "beton". Fakt, że trzeba uważać na wszystko co wystaje. No ale coś za coś.
Opublikowano
ja mam 60/40 fk automotiv i też spodziewałem się większego betonu, tak czy inaczej nie wyobrażam sobie powrotu na serię :D
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano
zgadzam sie z kolegą zielaqq w całej rozciągłości jego wypowiedzi :cool2: wygląd i prowadzenie super, komfort - zależy jak miekki masz kręgosłup :wink:

a na wszystkie spowalniacze trzeba uważać - nawet zwlaniając do zera praktycznie - wszystko zalezy od tego jaki on jest bo sa różne,, krawężniki masakra - ja zamieniłem na oryginał bo nie dało się jeździc normlanie po warszawie - jak dla mnie

60/40 zamontowane.....myslalem ze bedzie wieksza gleba.....troche sie rozczarowalem....moze pojdzie w dol troche po czasie.....a krawezniki , garby,dziury ,,nie stanowia zadnego problemu...pozdrawiam