Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Koszt takiej zabawy to przy dobrych wiatrach 3 tysiące złotych. Poszukaj coś używanego na allegro, chociaż tam też komplety, czyli fotele + boczki, nie są o wiele tańsze...

Nastaw się na wydatek ok. 3 tysia...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Ja trafiłem komplet 1200 zł z 2009 r wyglądają jak nowe, to chyba dobra cena?
Opublikowano
Nie wiem,dzisiaj się dowiem bo idę zakładać, wieczorem dam znać.
Opublikowano

Na allegro same śmiecie a jak cos porządnego to 3,5-4 tys zł.

Obicie to okolice 2,3-2,5tys, tutaj wygląda to nieźle http://moto.allegro.pl/nowa-tapicerka-skorzana-bmw-e60-e46-e90-i2427802338.html

Ja mam niestety tam rajd przez całą polskę wiec samemu szukam czegos na południu - ktoś ma jakies namiary ?

Opublikowano

ostatnio były ładne na allegro miałem kupować był komplet M3 pół skóry do e90 za tysiaka z tym ze jeden fotel miał stelaż prze koszony ale nie miałem nikogo w poznaniu żeby je luknął żeby nie kupić powycieranych właśnie!

a tego kolesia z Giżycka do polecenia - z 2 lata temu obszywał koledze fotele w e46! wyszło GIT

Opublikowano
Witam, założyłem wczoraj dwa fotele i lewy boczek ,przy okazji jeden otwór w boczku jest lekko przesunięty musiałem zrobić nowy otwór, nie wiem jak się zabrać do tylnego oparcia kanapy bo mam na sztywno :mad2: macie jakieś pomysły ?
Opublikowano
Dokładnie tak było,ale już sobie poradziłem,dzięki za info.