Skocz do zawartości

Problem z lusterkiem zew. - nie grzeje

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
WItam.Panowie mam pytanie w mojej e39 grzeje tylko zewnetrzne lusterko po stronie pasazera od kierowcy zima :(.Co moze byc powodem ??? :)
Opublikowano
instalcja , lusterko (właściwie wkład) - jeszcze pare rzeczy by się znalazło

TS SERWIS diagnostyka i elektronika samochodowa

tel. 607 890 658

• Członkowie klubu
Opublikowano

Dokładnie tak.

Przede wszystkim zdejmij wkład lusterka i sprawdź czy dochodzi prąd. Jeśli dochodzi to znaczy że sam wkład ma wadę. Jeśli nie dochodzi to problem jest gdzieś głębiej... Ale tu już może być sporo roboty ze znalezieniem usterki...

Pozdrawiam

Bastek

Kiedyś: E21 315 '83, E34 520i '90, E34 525iA '92, E36 316i '95, E30 318iT '93, E46 325xi Touring, E91 325i

Opublikowano
Witam w mojej bumie jest podobnie!! Heh tylko ze u mnie od kierowcy jest gorace a od pasazera zimniutkie!! Ale wczesniej dzialalo nie wiem co jest!! strasznie mnie to irytuje!! Czy kazde lusterko ma po jednym bezpieczniku?? czy maja jeden wspolny?? pomozcie :modlitwa: A i moze wiecie jak sciagnac ten wklad bez zbednego zbicia jego!
BMW a to dobre jest!!!!!
Opublikowano
Ja mam tak samo ze od kierowcy jest gorace a od pasazera letnie ja myśle ze to wina wkładu bo tam jest jakas siataczeka i podobno jak ona sie przepali to nie grzeje.Zreszta tak jest w DAF-ie bo brat ma i mu padło to jakąs siateczke wymieniał, i ja mysle ze tutaj jest podobnie.
Opublikowano
u mnie to samo, od strony pasażera nie grzeje, sprawdziłem prad, dochodzi....także wkład do wymiany :(
Opublikowano
Panowie, u mnie oda są zimne...który jest to ten bezpiecznik od lusterek, bo u mnie z czasem na szukanie jest słabo, moze ktoś zna numer i będe miał szybko po porblemie?
Opublikowano
u mnie też lewe nie grzeje - wyszło to jak padał marznący deszcze - prawe czyste - lewe zamarzniete :mad2:
http://www.maszty-flagi.com/bmw/E39_forum.jpg