Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chyba ważniejsze od tego jaka instalacja jest kto to założy.

Proponuje poczytać rekomendacje warsztatów na http://lpg-forum.pl/

Na Forum masz specjalny dział:

viewforum.php?f=17

Niektóre osoby mogłyby się zabić, skacząc z poziomu swojego "ego" na poziom swojego IQ

..............................................................................................

Freude am fahren

Moje auto - http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=159&t=190785

Opublikowano
Sterowników jest kilka w podobnej cenie. Ale wtryski napewno hana.

Ja mam w 316i m43 1,9 wtryski REG FAST OMVL.Są proste w budowie i tanie.Sterownik ESGI2 przejechałem 37000 km i bez problemu

never again N46
Opublikowano

Tak jest, montaż instalacji u kolegi WojtasE46 do najlepszych nie należy.

Wtryskiwacze u kolegi roofii1 też nie są super, chociaż auto w miarę dobrze pojedzie.

Co do sterownika, przydałby się jakiś dobry np. STAG 300 Plus/Premium, Prins, LR Omegas, TECH. Wtryskiwacze jak już ktoś wspomniał HANA, ostatnio robi furorę na rynku. Reduktor pod względem wydajności da radę prawie każdy, jedynie wyjątkiem tomasetto alaska. Unikaj tylko takich reduktorów jak Magic III, Skorpion - są problematyczne.

Opublikowano
Wtrysków HANA wogóle nie słychać jak pracują, tym nawet Bosch nie może się poszczycić :norty:
Opublikowano
Potwierdzam - na niskim ciśnieniu wtryskiwacze HANA pracują ciszej niż benzynowe ;)

Witam mam te wtryskiwacze są bardzo dobre

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Tak jest, montaż instalacji u kolegi WojtasE46 do najlepszych nie należy.

Wtryskiwacze u kolegi roofii1 też nie są super, chociaż auto w miarę dobrze pojedzie.

Co do sterownika, przydałby się jakiś dobry np. STAG 300 Plus/Premium, Prins, LR Omegas, TECH. Wtryskiwacze jak już ktoś wspomniał HANA, ostatnio robi furorę na rynku. Reduktor pod względem wydajności da radę prawie każdy, jedynie wyjątkiem tomasetto alaska. Unikaj tylko takich reduktorów jak Magic III, Skorpion - są problematyczne.

Kolega ma rację :D .Jest stałym bywalcem "forum lpg" :cool2:

never again N46