Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie jak większość z posiadaczy Bluetooth w naszych 3 jestem ciągle zmuszony szukać telefonów z Windows Mobile (WM) a jak wiecie coraz mniej jest modeli z WM.

!!! Proszę nie pisać o problemach w łączności bo o tym są inne wątki ( :search: ) tylko o tych telefonach, które śmigają bezproblemowo.

1. Proszę niech każdy z użytkowników E90/91 wpisze jaki model tel. u niego chodzi i na jakim systemie operacyjnym ( i z którego roku auto bo to ma znaczenie), mile widziane są tez nazwy programów dodatkowych , które pomagają w połączeniu /sparowaniu systemów.

2. Proszę też naszych komputerowców od Inpy, NSC itd o informację czy mogą zaktualizować sterownik BT o nowe modele telefonów :D

Opublikowano (edytowane)

Poprzednio używałem nokii n95 8gb i wszystko działało elegancko, nie zrywało połączenia tylko, że nie zgrywała się książka telefoniczna.

Teraz używam HTC desire S na androidzie i żadnych problemów, nawet książka się bezproblemowo zgrała.

Auto to bmw 320d z 2008 roku:)

Edytowane przez Derlej
Opublikowano

Prywatnie używam HTC Sensation, natomiast firmowy mam Samsung Galaxy S - obydwa na androidzie działają bezproblemowo :)

Model i rocznik auta pod zdjęciem :)

Opublikowano

Witam.

Tel Nokia C6-00 system operacyjny Symbian 9.4, bunia 06.2006 brak problemów.

Opublikowano

E90 2011r

HTC HD2.

Mam cały czas włączony "blu" w telefonie i jak tylko wsiadam do auta to sam mi łączy z autem.

www.scooterkingz.pl
Opublikowano

jak tylko wsiadam do auta to sam mi łączy z autem

No to chyba jest oczywiste :)

arti200. Pozdrawiam!
Opublikowano

I-Drive prof. 2006 grudzień.

- Nokia N8 Symbian Belle + dokupiony fabryczny dedykowany uchwyt do schowka. Bez problemu, uchwyt poprawia też zasięg o mniej więcej 2 kreski i zapewnia ładowanie również na wyłączonym zapłonie.

- Nokia E5 Symbian również bez problemów.

Oba wtelefony używane na przemian. E5 paruje się długo z uwagi na 4 tyś kontaktów w książce, jednak przy obu Nokiach nie mam problemu z jej zaczytywaniem.

Pozdrawiam

Opublikowano

U mnie wszystkie na WM 6.5 (Gigabyte Gsmart 1205 oraz Asus P750 ) też śmigają ale trzeba było dodać specjalny program na BT - JET ware BT HFP Extension 1.31.

Teraz szukam czegoś innego z dual sim aby działało :mrgreen:

wczoraj sprawdzone:

Nokia E51 działa, także ks. telefoniczna

oraz LG GX 200 - działa ale ks. telefonicznej nie czyta.

Opublikowano

Jako pierwszy muszę wychwalić Sony Ericssony ;D

Miałem c902 - program pod ten model, nie wiem jaki.

Xperia X10 Mini Pro - android.

Bez żadnych problemów. Ogólnie nigdy nie miałem z tym problemów w żadnym I-Drive, wszystkie telefony łączyły się dobrze, głównie SE i Nokie ;)

Opublikowano
e91 2007 r. + nokia 6500 bez problemów. Książkę skopiował ale brak polskich znaków. Czy ktoś ma polskie znaki na wyświetlaczu, czy tak już jest, że fińska nokia z Węgier umie czytać po polsku a Niemiec nie umie !? :mrgreen:
Pozdrawiam
Opublikowano
Wątpię by ktoś w starszych modelach miał polskie znaki, dlatego też dobrze jest sobie wpisywać kontakty do tel. bez polskich znaków i potem w samochodzie fajnie wyświetla bez dziwnych krzyżyków :)
arti200. Pozdrawiam!
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Samsung Galaxy S II też śmiga po BT bez problemu a kontakty tak jak wyżej napisano trzeba wpisywać bez ogonków itp.

Jest fajna aplikacja "car pins", która wyświetla logo BMW i innych na wyświetlaczu telefonu :cool2:

Domek nad najczystszym jeziorem na Mazurach - Wakacje - Święta - Ferie - Weekendy - Sylwester -http://domkinarty.spanie.pl/
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
HTC Legend na androidzie 2.2 parowanie bez zadnego problemu ksiazka rowniez skopiowala sie bez problemu. e90 330i 2006 rok z idrive

🙃🙃