Skocz do zawartości

autocheck.com - tylko samochody z USA !!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A jest możliwość jakiś link do ogłoszenia podesłać?
  • Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Popularne posty

Opublikowane grafiki

Opublikowano
Jakby bylo to bym podeslal.gosc sprzedaje prywatnie nigdzie jeszcze nie wystawial.
Opublikowano

W drodze wyjątku, choć w google od razu wszystko widać.

2014 BMW 528I 2.0L

Lot # 33998595

Est. Retail Value $31,567 USD

Repair Est $0 USD

Ownership Doc Type FL - CERTIFICATE OF DESTRUCTION (Bill of Sale or For Export Only)

Odometer 26,874 ACTUAL

Primary Damage FRONT END

VIN WBA5A5C59ED509962

Body Style SEDAN 4DR

Color SILVER

Engine 2.0L 4 4

Drive Rear-wheel drive

Cylinders 4

Fuel GAS

Keys YES

Auction Verification Run & Drive Verified

Bid Information

Auction Location Atlanta West, GA

Sale Date Friday, October 16, 2015

13d70dd7-1266-46a0-aa48-838436064098.JPGb7b2663d-fb91-4c94-a647-e569a86d6df8.JPG

cdb06aa5-ed20-4e17-937c-19be788886b9.JPGd2b35eff-a158-4bbe-84d1-560804b2861b.JPG

f19a7077-f589-429e-9255-108052e45a10.JPGe11d4ad8-c4f3-4921-9686-0dca820df3f7.JPG

34458c80-38e5-4d4c-a22e-6dc1f6595f5c.JPG0b1c695d-b1e7-4106-b634-dbbcb39ba52a.JPG

6ff9d63e-ed20-4e2a-a516-c4f115638b2b.JPG1f01a5bf-5ee5-4b78-b94d-8f7c27c4f64f.JPG

Do sprzedania: - E60 535xi LCI USA 2008 MT

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=222639

Dla amatorów "rynkowych" cen E60 535i/xi taka mała przestroga:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=1983450#p1983450

Opublikowano

Witam. Uda się znaleźć historię tego auta? WBABJ31030ER07251

Wersja europejska ale sprowadzony z USA.

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
Coś mi tu nie gra. Wyraźnie piszą w wyposażeniu, że auto to wersja niemiecka/austriacka i nie ma wzmianki nic nt USA.
Opublikowano
Coś mi tu nie gra. Wyraźnie piszą w wyposażeniu, że auto to wersja niemiecka/austriacka i nie ma wzmianki nic nt USA.

Mógł być przecież wywieziony z Europy za ocean a potem wrócić :roll: :wink: :mrgreen:

Zorba pozdrawia !!
Opublikowano

Witam,

Będę bardzo wdzięczny za sprawdzenie przeszłości tych dwóch X3 (obydwa sprowadzone z USA):

5UXWX9C56G0D68633

5UXWX9C54F0D60707

Z góry bardzo dziękuję:)

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Bez linków do ogłoszeń nie otrzymasz odpowiedzi.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Witam,

Będę bardzo wdzięczny za sprawdzenie przeszłości tych dwóch X3 (obydwa sprowadzone z USA):

5UXWX9C56G0D68633

5UXWX9C54F0D60707

Z góry bardzo dziękuję:)

oj chyba grubo dziobami dostały...

Opublikowano
Ten drugi nawet 2 aukcje zaliczył.

Do sprzedania: - E60 535xi LCI USA 2008 MT

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=155&t=222639

Dla amatorów "rynkowych" cen E60 535i/xi taka mała przestroga:

http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?p=1983450#p1983450

Opublikowano

5UXWX9C56G0D68633 - https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-bm%20...%20yvdU7.html

Aukcja: https://www.copart.com/lot/18221506/

Przód to żadne uszkodzenia. Dziwi mnie tylko, że ona ma koszt naprawy 39000 USD co jak na te uszkodzenia jest kwotą kosmiczną. Z tego co widać powinno być około 15000 USD. Możliwe, że te zdjęcia to są jej foty z drugiej reki i jest już na nich poprawiona. Ja niestety nie mam nic ponadto. Też na moje oko nie widać, żeby była picowana.

5UXWX9C54F0D60707 - http://allegro.pl/bmw-x3-xdrive28i-f25-i6781075350.html

Pierwsze miała aukcję na iaai. Potem ktoś to kupił, pewnie wyciągnął kilka czesci i wrzucił na copart. Jak na moje oko to lekka wtopa. Gość który to kupił nie miał za wiele wiedzy o sprowadzaniu z US, bo taki samochodu nie powinno się dotykać. No chyba że miał kogoś na miejscu i widział go na żywo, ale na to marne szanse :mrgreen:

ona na iaai była sprzedawana w stanie Ohio i z tego stanu ma tytuł, a na copart była w New Jersey w Sommerville. Trochę jest drogi od tych stanów... Licznik nie do odczytania, koszt naprawy przewyższył 100% wartości pojazdu. Na iaai przebieg 14206 mil. na copart jak wspomniałem nie do odczytania.

Foto z iaai:

http://st.salvagebid.com/13361/271880554-1L.jpg

I z copart:

941d0605-2fb8-4073-ba3c-5ec53a091ede.JPG

I co jeszcze. Zgodnie z prawem ani jedna ani druga nie przejdzie badań technicznych. Obie mają przełącznik na wersję US, który nie obsługuje tylnych świateł przeciwmgłowych. Na 99% nie mają zrobionych lamp tylnych czyli czerwone kierunkowskazy. To niby głupoty bo koszt ogarnięcia tego tematu to 500 zł, ale większość na to skąpi. Potem w razie kontroli jest problem.

Import pojazdów z USA, Kanady, Emiratów.

www.importusa.pl

www.facebook.com/importusa

Opublikowano

Witam,

mam pytanie, na forum znajduje się mój samochód opisany w zakładce ze stanów itd. Jestem nowym właścicielem tego pojazdu, chciałbym żeby wpis został usunięty. Jest Taka możliwość?

Pozdrawiam

Leon Gmerek

Opublikowano
Trzeba pisać do autora wpisu. O który samochód chodzi i w czym przeszkadza Ci informacja o nim?

www.importusa.pl

Opublikowano
Witam,

mam pytanie, na forum znajduje się mój samochód opisany w zakładce ze stanów itd. Jestem nowym właścicielem tego pojazdu, chciałbym żeby wpis został usunięty. Jest Taka możliwość?

Pozdrawiam

Leon Gmerek

Wpis jest o SAMOCHODZIE, nie o Tobie.

Auto za pół roku sprzedasz, więc ja nie usuwam na pewno.

Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
Pisz do copartu lub iaai, moze pochylą sie tam nad twoją prośbą :duh:
Opublikowano
Oceniacie samochody po zdjęciach nie mając bladego pojęcia jak wygląda w rzeczywistości. Piszecie o aucie, że jest to złom dla was. Grzecznie spytałem czy istnieje możliwość usunięcia wpisu. Uważacie, że nie - ok.
Opublikowano
Oceniacie samochody po zdjęciach nie mając bladego pojęcia jak wygląda w rzeczywistości. Piszecie o aucie, że jest to złom dla was. Grzecznie spytałem czy istnieje możliwość usunięcia wpisu. Uważacie, że nie - ok.
Opublikowano
  • Zasłużeni forumowicze
A z jakiej racji wpis ma zostać usunięty? Bo kupiłeś dla siebie jako bezwypadkowy i boisz się, że przy sprzedaży ktoś będzie bardziej ogarnięty, dotrze do zdjęć i wtopisz? Czy może ściągnąłeś na sprzedaż i nie zarobisz na bezwypadkowej perełce?
Opublikowano

Własnie widzimy po zdjęciach jak to wygląda, w rzeczywistości nie było lepiej.

To, że teraz auto jest odbudowane to NIC NIE ZNACZY.

Popatrz w tym dziale jakie auta były wystawiane i jak były odbudowane.

Opublikowano

Z tym nie macie bladego pojęcia jak wygląda w rzeczywistości to chyba trochę na wyrost. Oczywiście w 100% nikt nie napiszę jak jest dokładnie, ale też chyba nie spotyka się tutaj opinii o wstawianej ćwiartce w przypadku kiedy nie trzeba jej dotykać, prawda? Nie mówię o Twoim, taki przykład.

Jeżeli akurat samochód jaki posiadasz ktoś opisał w sposób jaki Ciebie razi to przecież można dać kilka zdjęć na dowód i tyle. Niedawno napisałem tutaj o jednej A6 C7, że ma o około 30 stopni zgiętą podłużnicę. Właściciel na PW na mnie naskoczył, ale skoro jest idealne zdjęcie z frontu gdzie widać jak na dłoni stan rzeczy to o co się tutaj kłócić? poprosiłem o foto, które robił w Polsce na d bo chyba każdy takie ma i niestety nie otrzymałem :mrgreen:

Tutaj był nie jeden mój samochód i ja się tym nawet nie przejmuję. Jest mi bez różnicy, bo jeżeli ktoś kupował ode mnie auto to i tak wiedział co kupuje.

www.importusa.pl

Opublikowano
5UXWX9C56G0D68633 - https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-x3-bm%20...%20yvdU7.html

I co jeszcze. Zgodnie z prawem ani jedna ani druga nie przejdzie badań technicznych. Obie mają przełącznik na wersję US, który nie obsługuje tylnych świateł przeciwmgłowych. Na 99% nie mają zrobionych lamp tylnych czyli czerwone kierunkowskazy. To niby głupoty bo koszt ogarnięcia tego tematu to 500 zł, ale większość na to skąpi. Potem w razie kontroli jest problem.

:duh: Normalnie rączki opadają jak to czytam w tym poście sam sobie zaprzeczasz ."Zgodnie z prawem ani jedna ani druga nie przejdzie badań technicznych" a tu ? To niby głupoty bo koszt ogarnięcia tego tematu to 500 zł" .to przejdą czy nie .

Na podstawie zdjęć to ty mistrzu możesz jedynie domniemywać na temat uszkodzeń i nie siej herezji .Nikt z nas a podstawie fotek nie wie co jest pod maską jak skrzynia się zachowała po strzale więc 100% że "Oceniacie samochody po zdjęciach nie mając bladego pojęcia jak wygląda w rzeczywistości" jest jak najbardziej zasadne.

zmień Mariusz nik na Antonii Smoleński . :D

Opublikowano
Pisz do copartu lub iaai, moze pochylą sie tam nad twoją prośbą :duh:

nie tak do końca

zdjęcia to pan może sobie pomarzyć nie są chronione prawem autorskim i tu się zgodzę ,ale opinię na jego temat jeśli jest fałszywa .

to jak najbardziej .Kodeks karny (art. 212)

Swoją drogą podziwiam co niektórych doktorów motoryzacji ,którzy nawet na podstawie zdjęcia "żony" potrafią określić stan jej zdrowia . :cool2: