Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kolega dostał propozycję zamiany na ten model ale nic o nim nie wie.

Co o nim sądzicie? Moze ktoś zna właściciela. Czy ten egzemplarz jest godny jakiejkolwiek uwagi czy może lepiej go sobie odpuścić ?

Na co zwrócić uwagę przy oględzinach auta.

Wiem że reflektory nie są od tego modelu, to widać na pierwszy rzut oka.

Zastanawia mnie także atrapa chłodnicy. Bo według właściciela to rocznik 85 a z tego co znalazłem w sieci to taki przód miały auta do 83 roku kiedy przeprowadzono lifting.

Podaje link do ogłoszenia http://www.weteranszos.pl/gielda/ dokładnie chodzi o ogłoszenie: BMW 732i

Przepraszam że nie dokładnie ale nie da rady inaczej :)

Dodatkowo dorzucam fotki jakie przesłał właściciel:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img368.imageshack.us/img368/8096/bmw732i9fx.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img368.imageshack.us/img368/395/pc2400149es.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img368.imageshack.us/img368/3883/pc2400158ep.jpg

Opublikowano

Ja bym odpuścił. Buda może i '85 ale przód rzeźbiony strasznie. Wygląda na auto po mocnym dzwonie. Napewno było lakierowane.

Cena bynajmnoej nie atrakcyjna. Spokojnie zaczekaj i napewno znajdziesz coś lepszego.

Pozatym coś mi dzwoni że w '85 chyba nie robili 3,2l, ale nie jestem pewien.

Opublikowano
co jakis czas pojawia sie sliczne 728i na allegro.autko odemnie z gorzowa...gosc przywiozl z niemiec sobie naprawde cacy...wola cos kolo 7500 ale auto jest swiezutkie i ingdzie nie zniszczone wiec bedzie sluzyc jeszcze kupe lat...i warto taki egzemplarz kupic niz strucla bo ile bys kasy nie wlozyl to i tak nie bedzie tak wygladac...
Opublikowano
Nie wygląda za ciekawie cale auto do malowania a i pewnie juz buda pordzewiała, jak kupowac rekina to w dobrym stanie ja bym sobie odpuścił.
Opublikowano
zalerzy za co kolega chce zamienic bo czasami warto zamienic :) a tak z ciekawiosci za co chce sie zamienic?

----------------------------------------------------

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

3 rodzaje sportowych kierownic

-----------------------------------------------------

Opublikowano

Również uważam że jest w kiepskim stanie. Chciałem poznać waszą opinię.

Cena nie adekwatna do stanu auta. Ale chodzi o to że kolega chce sprzedać swoje auto i dostał propozycję zamiany oczywiście z dopłatą.

Dzięki za wypowiedzi :-)

A co chce zamienić? A no coś zwanego Moskwicz rocznik 60 :-)

http://img7.imageshack.us/img7/8185/moskwa3fs.jpg

Opublikowano

Mienialbym sie bo w tym moskwiczu tez jeszcze z tego co widze to wiele trzeba a przynajmniej odswiezenie chromow ktore niewoadomo jakie sa pod farba a do tego na bank przydalo by sie zmienic jego kolor na jakis bardziej sensowny jak na tamte lata czyli bioaly albo czarny :) do tego by jeszcze doszlo uzupelnienie najdrobniejszych detali ktorych niewiadomo ile brakuje a z dostepem do nich nie jest tak latwo a to e23 jakie by nie bylo ale szybciej by je przywrocil do extra stanu niz tego moskwicza i wiadomo czesci bardziej i latwiej dostepne a wymagajace poprawki moglby dokonac za kase ktora gosc chce mu jeszcze doplacic . Dziwie sie ze ktos sie chce zamieniac :jawdrop:

P.S : Podobaja mi sie te nerki w tej e23 . Jak to z nimi jest poczatek produkcji ?

Sprzedam: Liczniki Używane Do BMW 1502 - 1602 - 1802 - 2002 - 2002tii . Seria I i II .

Opublikowano
Mienialbym sie bo w tym moskwiczu tez jeszcze z tego co widze to wiele trzeba a przynajmniej odswiezenie chromow ktore niewoadomo jakie sa pod farba a do tego na bank przydalo by sie zmienic jego kolor na jakis bardziej sensowny jak na tamte lata czyli bioaly albo czarny :) do tego by jeszcze doszlo uzupelnienie najdrobniejszych detali ktorych niewiadomo ile brakuje a z dostepem do nich nie jest tak latwo a to e23 jakie by nie bylo ale szybciej by je przywrocil do extra stanu niz tego moskwicza i wiadomo czesci bardziej i latwiej dostepne a wymagajace poprawki moglby dokonac za kase ktora gosc chce mu jeszcze doplacic . Dziwie sie ze ktos sie chce zamieniac :jawdrop:

P.S : Podobaja mi sie te nerki w tej e23 . Jak to z nimi jest poczatek produkcji ?

wystarczy pojechac za naszą wschodnią granicę, to odrazu można przywieżć Moskwicza, wołgę m21 i inne oldtimery prod. ZSRR w idealnym stanie, a części jest tam masę......, a co do BMW to lepiej kupic auto jak nie w idealnym stanie to do małej drobnej renowacji, ale nie trupa, bo to worek bez dna......

pozdrawiam

Szukam BMW 2002tii / BMW 1802 kontakt na [email protected]

Opublikowano
co jakis czas pojawia sie sliczne 728i na allegro.autko odemnie z gorzowa...

I to jest przykład auta które warto kupić, o ile juz nie zostało sprzedane. :wink:

To białe E23 moim zdaniem studnia bez dna z zaporową ceną.Generalnie tak jak pozostali odradzam pakowania sie w to auto... :roll:

Opublikowano
wymagajace poprawki moglby dokonac za kase ktora gosc chce mu jeszcze doplacic . Dziwie sie ze ktos sie chce zamieniac

Źle mnie zrozumiałeś to kolega musi dopłacić do bmw (jakieś 2000)

Nerki są bardzo ładne tylko problem polega w tym że takie nerki stosowano w początkowych latach produkcji tj. 79-83. A wg właściciela to jest rocznik 85 :)

Opublikowano

Kolega wczoraj do gościa dzwonił i się dowiedział parę naprawdę ciekawych rzeczy.

Cytuje: "dzwoniłem do tego gościa , mówiłem o tych lampach i grillu , mówi że to oryginały i że nic nie zmianiał . skrzynia podobno miesiąc po remoncie (1500zł) , gaz prawidłowo założony i niezła blacha ... " :duh:

Zdanie o grilu i o lampach a także o stanie blachy, przekonało mnie żeby odradzić koledze zamianę.

Opublikowano

nie namawiam do kupna ale moze byly puszczane jakies serie ze starym przodem :norty:

a co do maneli do moskwicza zza wschodniej granicy to nie wiem czy to taka banalna sprawa dla kazdego by jechac za granice i szukac maneli do tego auta gdzie okarze sie ze jest ich duzo ale tez trzeba sie najezdzic i niekoniecznie ich stan jest taki extra

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Według mnie to "szczepan". :worried: Szukałbym czegos 'świeżego" z Niemiec tak jak radzi Kornelio i Strugu.

jeżeli chcesz sie motac ze sprowadzaniem z Niemiec to polecam stronke www.mobile.de

na bank znajdziesz tam w pyte razy lepsze wózki, no i oczywiście tańsze niż to badziewie