Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dymienie rządzi :] Wczoraj wybrałem się na przejeżdżkę. Stoi koło mnie na światłach Celica, zielone i wyrwał do przodu. Dogoniłem go żeby przyglądnąć się 4 końcówkom wydechu... z czego dymiły tylko 2 po lewej stronie :] Więc lans Celici był moim zdaniem niepełny :]
Opublikowano
a ja w swojej e39 zrobiłem wydech duplex i samą przyjemnością jest patrzeć jak z dwóch rurek leci dymek :)

BMW 528i, vito 110 CDi,

Zajazd pod Sosnami, Małkinia

Bar Sosenka, Rockwool polska, Małkinia

Zajazd Chodowiak, Chodów k/Siedlec

Opublikowano

hm... moze nie dokonca pasuje to do tematu ale... :roll:

dzis mialem duuuzo pary wokolo auta, zwlaszcza maski... :evil: :evil: :evil:

pekl/ulamal sie caly krociec od weza chlodnicy ktory dochodzi do glowicy... :cry2: ze 2-3 litry poszly na rozgrzany silnik i wogole komore silnika...

byla biala chmura tak z dobre 5 minut... myslalem ze sie po@#$%^ od zapachu. i nie bylo mi do smiechu... :(

to tyle (naprawilem odrazu, nowy krociec w salonie 60pln + plyn chlodniczy)

Szybkich samochodów i pięknych kobiet, albo odwrotnie...

http://img169.imageshack.us/img169/8725/k1c6qd.png

Opublikowano
hm... moze nie dokonca pasuje to do tematu ale... :roll:

dzis mialem duuuzo pary wokolo auta, zwlaszcza maski... :evil: :evil: :evil:

pekl/ulamal sie caly krociec od weza chlodnicy ktory dochodzi do glowicy... :cry2: ze 2-3 litry poszly na rozgrzany silnik i wogole komore silnika...

byla biala chmura tak z dobre 5 minut... myslalem ze sie po@#$%^ od zapachu. i nie bylo mi do smiechu... :(

to tyle (naprawilem odrazu, nowy krociec w salonie 60pln + plyn chlodniczy)

to masz taki system jak w czołgach ;włączasz przycisk i cały wóz w obłokach tonie :mrgreen:

klepało ale przestało!!!