Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 462
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
winter mode ON umyje auto to wrzuce Foto :) ale nic sie nie zmienilo letnie fele stały sie zimowymi :) jak auto bedzie grzeczne w zime to na wiosne dostanie nowe ladne koło :>
Opublikowano
te już się opatrzyły :) a na lato trzeba coś lekkiego i dobrego :) może zostanie zmieniona szerokość ogumienia :) w celu zmniejszenia masy elementów nieresorowanych :)
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja się znam na "moturach" :) A więc twój jest czerwony ..... jak w bmw, naped łańcuchem .... jak w bmw, tylny napęd ..... jak w bmw, posiada amortyzatory .... jak w bmw i widzę że masz wersję "deluxe" z kołami :wink: . Nakleji to +10 respect.

+ za numer bo lubię nr. 21, chodź więcej lubi 69 :norty:

207GTI (175THP) na tor

Tutaj klik: http://www.peugeot207club.pl/viewtopic.php?t=5609

VW Golf mk5 1.9TDI ASZ + GTD1752 (daily)

BMW E46 320D ///M (od czasu do czasu)

Opublikowano
parę miesięcy temu mialem okazję się przejechać czymś podobnym (też HONDĄ :-)), b ciekawe doświadczenie dla odważnych. gratulacje

przebieg w motogodzinach?

Przecież widać ze funkiel nówka nie śmigana :)

Ładny sprzęt, Graty :)

Opublikowano
parę miesięcy temu mialem okazję się przejechać czymś podobnym (też HONDĄ :-)), b ciekawe doświadczenie dla odważnych. gratulacje

przebieg w motogodzinach?

Przecież widać ze funkiel nówka nie śmigana :)

Ładny sprzęt, Graty :)

chodziło o to czy ma licznik bo zwykle w takich moto licznika nie ma a przebieg mierzy się w godzinach pracy silnika modulem zamontowanym np. gdzieś na ramie, (żeby wiedzieć kiedy zmienić olej) :P

Opublikowano
Niedawno wyciagalem z pudełka obecnie przebieg 6mh polecam wszystkim którzy lubią adrenalinę i mają kondycję.
Opublikowano

Jak widzisz w podpisie rower tez lubię teraz mam taki am/ fr od Rocky Mountain.. ale startowałem w dh za młodych lat, później bike maratony a nawet parę uphill wyścigów. Jednak motocross to coś dla mnie. Fruwanie jest the best

Koniec offtopow trzeba kasę na kupkę i szukać 135i

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

zastanawiam sie...

czy robic w tym czy sprzedac i porobić w innym... tez bmw.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Chlopaki

Styling 71 (kute skrecane)

czy

Styling 269 (performance) kilogram ciezsza sztuka od styling 71 .....

Opublikowano
Bartek, przepraszam że tak późno zawitałem w twojej galerii ale wiesz że w galeriach za bardzo nie siedzę, auto znam ze spotów i wiem że nie idziesz na łatwiznę i dbasz o każdy detal :cool2: Czyżbyś chciał sprzedać jedynkę :o Czy po prostu się zastanawiasz :? Chyba jednak nie sprzedajesz bo ostatnio chwaliłeś się mi nowymi zakupami, także chyba jeszcze nie teraz, nie bój się nie zdradzę twojej tajemnicy, jak uznasz to sam się pochwalisz :) :wink: O nowym motocyklu też nic nie mówiłeś skromnisiu jeden :) :wink: Trzymaj tak dalej bo warto :cool2:

Sprzedam, uchwyt ręcznego ze skóry, tylna klapa Pre-Lci Igiełka.

Człowiek nie potrzebuje gwiazdy, błyskawicy a nawet czterech pierścieni, człowiek potrzebuje dwóch nerek.

Moja ślicznota: http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?f=158&t=211412 oceń:D

Opublikowano
cos tam zamieszam w nim ciutke jeszcze jedna czesc juz w drodze :) moze dzis bedzie ;)